Keskustelu:Penkkipunnerrus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten penkkiin, esimerkiksi puistonpenkkiin liittyy penkkipunnerrus? Punnerruspenkki on vain erikoistapaus kainista mahdollisista penkeistä, puupenkeistä kidutukseen käytettävään piinapenkkiin? 81.175.152.26 9. tammikuuta 2006 kello 02:59:23 (UTC)

Penkkipunnerrus on kuitenkin vakiintunut ilmaisu, eikä sitä tarvitse erikseen määritellä.--EdvardM 28. maaliskuuta 2006 kello 09.33 (UTC)

Tuo erikoistapaus 'maksimisotilaspenkkipunnerrus' on minusta turha, koska kaikissa penkkipunnerruslajeissa harjoitetaan maksimipainoilla nostoa (1 toisto mahdollisimman suurella painolla). Tiedän sotilaspenkkipunneruksen ja harrastan sitä itsekin joskus, mutta se ei eroa tässä tavallisesta. Variaationa on toki hyvä mainita millaista se on.--EdvardM 28. maaliskuuta 2006 kello 09.33 (UTC)

Vaikutus[muokkaa wikitekstiä]

Vaikka Wikipedia ei olekaan ohjekirja, niin liikkeen vaikutukset eri lihaksiin ja kuvailu osallistuvista lihaksista olisi hyvä olla täsmällisemmin ja hieman eri tavalla kerrottuna. Exrx-sivustolta löytyy monenlaista liikettä, mutta muitakin sivuja löytyy, suomen kielelläkin. Voisin muokata itsekin ja laittaa lähteitä, en kuitenkaan jaksa kinata asiasta. Tällainen pienimuotoinen huomio, jatkan lähinnä muokkaamalla niitä artikkeleita, joista en tiedä mitään – pärjään niissä paremmin. --Raid5 (keskustelu) 28. elokuuta 2015 kello 16.54 (EEST)