Keskustelu:Pelikortit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Jos artikkeli kertoo pelikorteista, niin tulisiko myös artikkelin nimenä olla pelikortit? Nyt artikkelissa on kyllä tietoja myös pelikorteista painotuotteena eli aiheesta korttipakka, mutta varsinainen asia, eli peliväline lienee nimeltään pelikortit (näin on ainakin en ja de-wikeissä). Jos artikkelin nimenä olisi pelikortit, siuinä voitaisiin yhtä hyvin kertoa nykyiset asiat myös korttipakasta painotuotteena. Ollellisin asiahan on kuiten itse peliväline, ja korttipakka muodostuu yhtä hyvin myös, vaikka kyseessä olisivat Tarot-kortit tai Hullunkuriset perheet, vaikka tääsä tarkoitetaan juuri pelikortteja.--Urjanhai (keskustelu) 28. joulukuuta 2015 kello 08.59 (EET)

Siirsin. Kun ohjauksella ei ollut muokkaushistoriaa, niin siirto on tarvittaessa helposti kumottavissa.--Urjanhai (keskustelu) 28. joulukuuta 2015 kello 09.01 (EET)
Jos maallikkona tekemäni siirto rikkoi korttipelialan vakiintuneita konventioita, niin saa korjata takaisin.--Urjanhai (keskustelu) 28. joulukuuta 2015 kello 09.20 (EET)