Keskustelu:Pasi Hyökki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suurin meriitti on se, että on Matti Hyökin poika. Muuten tämä on ihan tavallinen kuoronjohtaja siinä missä vähintään sadat (ehkä jopa tuhannet) muutkin suomalaiset. --KenSentMe 20. huhtikuuta 2008 kello 04.02 (UTC)

Suurin meriitti on, että on perustanut EMO Ensemblen, joka on yksi suomen kuuluisimmista ja maailmalla tunnetuimmista kuoroista, ja on sen taiteellinen johtaja. Myös Tapiolan kuoro on merkittävä ja kuuluisa ja hän on senkin johtaja. Sanoisin, että ehdottomasti merkittävä, mutta ehkä on parasta viedä äänestyksen kautta.--kalamies 20. huhtikuuta 2008 kello 09.01 (UTC)
Löytyi vaikka mitä muitakin meriittejä, joten luulisin tämän olevan selvästi merkittävä, jos joku on eri mieltä mennään äänestyksen kautta.--kalamies 20. huhtikuuta 2008 kello 09.14 (UTC)
Ei varmaan tarvitse, mutta aina saa rykäisemään, kun lukee että joku on sen, sen ja sen poika. Isän titteliksi riittää minusta professori, ettei hän painotu artikkelissa liikaa. Jos joku haluaa tietää kuka isä on, klikatkoon linkkiä, siellä se tieto on. --Ulrika 20. huhtikuuta 2008 kello 09.17 (UTC)
Juu, samaa mieltä. Kaverilla on kuitenkin tarpeeksi ansioita omasta takaa, joten ei tarvitse yrittää ratsastaa isällä. Paavo veljellä taas ura ei ole kovin kaksinen, joten hän tuskin on merkittävä.--kalamies 20. huhtikuuta 2008 kello 09.24 (UTC)
Onpas täällä katkeruutta ilmassa. Pasi on Suomen merkittävimpiä kuoronjohtajia eikä sillä sukunimellä ole mitään merkitystä. Toimi YLn varajohtajana jo aikaisin ja on ihan omilla meriiteillä ja osaamisella näyttänyt kaapin paikan.

meriittiä...[muokkaa wikitekstiä]

On ollut kumminkin Poliisilaulajien pomona...?