Keskustelu:Panu Rajala

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Onko tuo lähestymiskielto mökkinaapuria kohtaan wikimerkittävää vai ei? Sehän ei vaikuta Rajalan muuhun elämään tai työhön kirjailijana mitenkään (tietääkseni). --Htm (keskustelu) 22. kesäkuuta 2022 kello 18.25 (EEST)

Sitä näköjään veivataan edes takaisin ilman keskustelua. @Virtanenville600, Korkki74:. Miksi tuomion pitäisi näkyä ja miksi ei? Perusteluja kaivataan. Tuostahan ei käy nyt edes ilmi se, että lähestymiskiellon hakijana oli edesmenneen vaimon Marja Norhan tytär, jonka Seiska kertoo. --Htm (keskustelu) 23. kesäkuuta 2022 kello 12.03 (EEST)

Tottahan se on merkittävää, kuuluu olennaisena osana kyseisen henkilön julkiseen elämään. Sinähän asiaa haluat veivata eestaas, ja jostain syystä koet että epämiellyttävistä asioista ei voisi kirjoittaa?  –Kommentin jätti Virtanenville600 (keskustelu – muokkaukset)

Niin, tuollaisenaan kun sen poistin se ei ollut merkittävä. Vähän sama kuin että "Virtasen Ville sai sakot". Jos asia mainitaan kuuluu siitä kertoa edes saman verran mitä lähteessä sanotaan.Korkki74 (keskustelu) 23. kesäkuuta 2022 kello 13.15 (EEST)
En minä veivaa sitä ees taas. Olen ainoastaan siirtänyt lisäämäsi lauseen osion loppuun ja halunnut (artikkelin keskustelusivulla), että asiasta keskustellaan, ennen kuin menee muokkaussotimiseksi.--Htm (keskustelu) 23. kesäkuuta 2022 kello 13.22 (EEST)

Jos itse kirjoittaisin artikkelin, en taitaisi kirjata po. tietoa siihen. Juoruaineistoa, Seiska-aineistoa. Kaikki yksityiselämän törttöilyt eivät ole tärkeitä, kyllä kuva Rajalasta on selkeä ilmankin. Monta kertaa jäävät pahimmat jutut vaille julkisuutta (enkä tarkoita Rajalaa) ja tulevat ilmi vasta joskus vuosikymmenten jälkeen elämäkerroissa, eikä välttämättä vielä ensimmäisissä. Onhan tämä ikävä juttu kohteen kannalta, mutta tuskin hän julkisuudesta ilahtuu, päinvastoin, voi kokea sen vain pahentavan tilannetta. --Abc10 (keskustelu) 23. kesäkuuta 2022 kello 15.12 (EEST)

Nämä on aina vähän hankalia määrittää. Joku Jere Karalahden huumeilu on varmaan syytä mainita artikkelissa, koska hän sai pelikieltoa siitä, mutta sitten taas Jori Lehterän 15 päiväsakon tuomio, joka ei ole vaikuttanut urheilu-uraan on lähempänä rajaa. Mika Myllylästä on yksityiselämästä ja varsinkin uran jälkeisistä tapahtumista kirjoitettu artikkelissa suurin piirtein yhtä paljon kuin suhteellisen menestyksekkäästä urheilu-urasta. Toki hän on jo kuollut, niin käsittely kai voikin olla linjauksien mukaan ronskimpaa kuin elävien henkilöiden kohdalla.--MAQuire (keskustelu) 23. kesäkuuta 2022 kello 15.45 (EEST)