Keskustelu:Panssarisodankäynti

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Johdannossa kerrotaan eri aselajien yhteistyöstä, joka on "yhdistetyn sodankäynnin" (en:Combined Arms) mukaista. Panssaroitu sodankäynti rajoittuu panssariaselajin käyttöön. --Ekeb 23. toukokuuta 2006 kello 18.11 (UTC)

Valitan mutta tuo on väärä uskomus. Mikään aselaji ei pärjää yksinään, mutta pääpainopiste on panssariaselajin käyttössä. Mutta aselaji tarvitsee muiden tukea. -- Tirkkonen

Armoured warfare[muokkaa wikitekstiä]

http://en.wikipedia.org/wiki/Armored_warfare Auru Aro 15. kesäkuuta 2006 kello 10.35 (UTC)

Siirtäminen panssarivaunu -otsikon alle?[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni tämä artikkeli tulisi sijoittaa panssarivaunu otsikon alle, tai jonkun pitäisi kirjoittaa erittäin paljon lisää asiasta. Mielipiteitä? Matti Tirkkonen

Tämä artikkeli kuuluu osaksi Sodankäynti-artikkelia. Sieltä sitten linkki panssarivaunuun ja sieltä takaisin sodankäyntiin. Pääluokka on sodankäynti ja sen alla kuvataan eri sodankäyntivaihtoehtoja. Jostain alta sitten löytyy väline eli panssarivaunu tai vaikkapa kivääri.

Onpa meillä myös artikkeli salamasota, joka on oikeastaan tämän artikkelin synonyymi. Pitäisi katsoa mitä tässä artikkelissa on sellaista, joka puuttuu sodankäynnistä ja salamasodasta, siirtää se niihin ja sitten poistaa tämä.

Pidetään itsenäisenä artikkelina. Tietysti asiaa tulee käsitellä myös sodankäynti-artikkelissa ja panssarivaunu artikkelissa. Salamasota ei ole tämän artikkelin synonyymi. Gopase+f 23. maaliskuuta 2010 kello 09.52 (EET)