Keskustelu:Mustakaapu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Missä jaksossa muuten Ankronikassa tämä Mustakaapun näköinen kaveri on esiintynyt ja onko se jakso nähty Suomessa? Muistaakseni hänet nähtiin myös eräässä Akun Tehdas piirettykokoelman piiretyssä mutta häntä kutsuttiin Mustanaamioksi. Terveisin MarioSonic Lauantai 17. Marraskuuta. 2007 kello 19:17

Ankronikka -jakso, jossa hän esiintyi oli englanniksi nimeltään "All Ducks on Deck" ja uskon, että jakso on joskus näytetty Suomessa, mutta en tiedä sen suomenkielistä nimeä. Muistan itsekkin nähneeni sen tarinan Akun tehtaassa, jossa hän esiintyi ja sen noin 15 minuuttisen pätkän nimi taisi olla "Mikki pesee Mustakaavun", eikä häntä taidettu Mustanaamioksi kutsua vaan Mustakaavuksi (ainakin niin muistelisin, täytyy tarkastaa) --Tietä Akulle! 13. huhtikuuta 2008 kello 09.37 (UTC)

Suomessa Ankronikka-sarjan jaksoja ei ole dubattu kuin 20-30 kappaletta, joten voi olla mahdollista että sarjan jakso on esitetty suomenkielisellä tekstityksellä 1990-luvun alussa Kolmoskanavalla/MTV:llä. --Siliamaav 13. toukokuuta 2008 kello 07.09 (UTC)

Tarkastin Akun tehdas sarjan jakson "Mikki pesee Mustakaavun", ja häntä todellakin kutsutaan Mustanaamioksi (Simo Sisun ja naamioituneen Hessun toimesta). Outoa, koska tarinan otsikossa hän on tutulla nimellään. --Tietä Akulle! 28. toukokuuta 2008 kello 15.57 (UTC)




No tuolla oli virhe hänen kutsumanimi ei ole Kaapu vaan Mustakaapu ! Pyytäisin korjaamaan virheen ! --Kommentin jätti 89.27.125.61 (keskustelu – muokkaukset)

Itse asiassa lempinimenä tuota Kaapua näkee toisinaan käytettävän esim. Taskareissa, lähinnä Mikin toimesta. --Metalcoholic 7. joulukuuta 2009 kello 08.39 (EET)[vastaa]

Virhe tarinan nimessä?[muokkaa wikitekstiä]

Tarinassa "Mustakaavun paluu" (The Return of Phantom Blot) Hessu Hopo saa iskun päähänsä ja alkaa toimia hänen sijaisenaan, koska Mustakaapu itse on vankilassa.

Ainakin itse muistan tämän tarinan nimellä "Mustakaapu kaupungin kauhuna"? Onko Wikissä mahdollisesti virhe, vai onko tarina nimetty eri tavalla? Mainitsemassani otsikossa Hessu oli juuri lukenut Mustakaapua koskevia lehtileikkeitä ja rynnätessään oman kotinsa teräslankaoven läpi Hessu satuttaa päänsä ja alkaa esittämään Mustakaapua öisin.