Keskustelu:Monsterbore

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ainoa pitkäsoitto minkä löysin tältä yhtyeeltä on Morningstar jonka on julkaissut imperiumi.netin mukaan Melscene Records (nykyisin Stay Heavy Records). Katalogia kuikuilemalla en ollut oikein vakuuttunut: ei ihan omakustanne muttei kovin kaukana nyrkkipajasta. Miksi tämä siis olisi merkittävä? --Agony (403) 14. heinäkuuta 2008 kello 20.28 (UTC)

Totta on, yhtyeeltä ei ole ilmestynyt kuin yksi albumi ja se on pieneltä levy-yhtiöltä, mutta loin artikkelin, koska ei ollut muutakaan tekemistä ja ajattelin yhtyeen tarvitsevan oman artikkelinsa Wikipediaan. --Insill

Merkittävyyden osalta Wikipediassa on kuitenkin yhtyeiden osalta linjattu "Yhtyeet ja artistit, jotka ovat julkaisseet albumin tunnetun levy-yhtiön kautta, ovat merkittäviä", mutta onko yhtyeellä merkittävissä määrin isoja keikkoja tai onko yhtye muuten merkittävä skenevaikuttaja? --Agony (403) 14. heinäkuuta 2008 kello 20.41 (UTC)
Levy löytyy levykauppa äxistä, cdon.comista ja stupido shopista noin nyt ainakin. Eli eipä se ihan omakustanne taida olla. Kannattanee lukea nämä: [1] --Eriklindroos 16. heinäkuuta 2008 kello 21.23 (UTC)

No jaa, mitä tuossa yhtyeen virallisilla sivuilla kävin (Monsterbore.com), siellä oli ainakin albumin julkaisubilekeikka ja useita pieniä klubikeikkoja keikkaluettelossa. --Insill 15. heinäkuuta 2008 kello 07.03 (UTC)