Keskustelu:Mikkelin Jukurit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pelaajat linkkeinä[muokkaa wikitekstiä]

Tuskin on tarpeen pitää nykyisen joukkueen pelaajia linkkeinä. He tuskin ovat sen tason henkilöitä, ainakaan vielä.

Sitten käy vielä niin, että maalivahdin linkki sojottaa Jacobus Petri Finnoon (n. 1540–1588). Sitä tuskin tarkoitetaan.--Myyrylainen 27. tammikuuta 2006 kello 10.08 (UTC)

Miksi Jacobus Finno on ilmestynyt jälleen joukkueeseen?--Myyrylainen 10. helmikuuta 2006 kello 06.18 (UTC)

Luulin että seuroissa pidetään rajana I-divisioonaa ja pelaajaesittelyjä laaditaan vasta pääsarjaseuroista (ja esim. NHL:stä) mutta tässä odotetaan koko ringistä tehtävän artikkelit!? Eikö myös Ruotsin, Venäjän ja Tshekin pääsarjaporukoista yhtä hyvin pitäisi laatia pelaajaesittelyt? Kuka vastaa urheilun rajanvetokysymyksistä Wikipediassa? Crash 12. tammikuuta 2007 kello 11.11 (UTC)

Näyttää olevan sama "vika" kautta linjan Mestis-joukkueissa. Ei liene mitään järkeä luoda artikkeleita joka jampalle, paitsi poikkeustapauksissa merkittäville pelureille (Jukureiden tapauksessa mielestäni korkeintaan Kanerva). Rajanvetoa voisi herätellä vaikka kahvihuoneen puolella. --Tsel 12. tammikuuta 2007 kello 13.46 (UTC)

Jukurihistoria suora kopio?[muokkaa wikitekstiä]

Onkohan tuo historiasta kertovaa osioon asianmukaiset luvat? Näyttäisi olevan lainattu Jukureiden sivuilta, http://www.jukurit.fi/jukurit.php --Tsel 28. huhtikuuta 2007 kello 19.11 (UTC)

Eipä tuosta ole ainakaan mitään ilmoitusta tehty että olisi ollut lupa kopioida, joten poistin kopioidun osuuden. --Teme 28. huhtikuuta 2007 kello 19.17 (UTC)

Siirrot kausiartikkeliin?[muokkaa wikitekstiä]

Kun kerran Jukureista on oma kausiartikkelinsa Jukurit 2007-2008, niin eikö erityisesti sen kauden siirrot ym. tiedot kannattaisi pistää sinne?Tetopa 5. marraskuuta 2007 kello 01.17 (UTC)

Artikkelin tietosanakirjamaisuudesta[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli on tällä hetkellä ihan hyvätasoinen, mielenkiintoisesti ja innostuneesti kirjoitettu, mutta onko se kovin tietosanakirjamainen? Tällä hetkellä artikkeli vaikuttaa lähinnä lehtiartikkelilta, vai onko tietosanakirjassa tarpeellista lukea "Etenkin englantilaisjoukkue oli kooltaan lähes kaksinkertainen, ja lontoolaisten otteet rusentivatkin pieniä jukurilaisia jopa kyseenalaisin keinoin kokien kuitenkin tappion karvaan kalkin. Tappioton tulossarja Oslossa tarkoitti sensaatiomaisesti sitä, että Suomen kakkossarjatason joukkue oli selviytynyt Continental Cupin finaaliin Sveitsin Zürichiin!"? --Vastavoima 23. huhtikuuta 2008 kello 17.07 (UTC)