Keskustelu:Mike Pohjola

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö henkilön tehdä lisäys itse vai voiko artikkelissa mainita hänen olevan fi-Wikipedian käyttäjä (Revontuli)? --Suviko 29. huhtikuuta 2006 kello 21.45 (UTC)

Ei voi mainita artikkelissa, säännöt kieltävät moisen itseenviittaavuden. Ainakin joskus ennen täällä oli joku lista käyttäjille, joista on myös artikkeli. Tämä näyttää muuten olevan niukin naukin merkittävyyskynnyksen kanssa. --ML 29. huhtikuuta 2006 kello 21.50 (UTC)
Enkkuwikissä menetellään näin, että tieto tulee keskustelusivun ylälaitaan. Siitä vaan väsäämään mallinetta. --Hautala 29. huhtikuuta 2006 kello 21.55 (UTC)

"Pohjoismaisissa live-roolipelipiireissä hänet tunnetaan eläytymislähtöisyyttä korostavan Turun koulukunnan manifestin (2000, engl. Manifesto of the Turku School) kirjoittajana" Tota noin, onko kukaan kullutkaan jostani Turun koulukunnan manifestista? Ja miten merkittävä tämä tieto on?

Siis oikeasti, tämä artikkeli pitäisi poistaa, korkeintaan tieto, että on julkaisut kirjan on wikipedian arvoinen tieto, mutta noi larppaus jutut ei. Mikko "Mike" Julius Pohjola on kirjoitellut näköjään itse itsestään. (LHB)

Mielestäni Mikko "Mike" Julius Pohjola on varsin vähäpätöinen henkilö, että aiheesta tarvitsisi tehdä wikipediaan sivu. (EEE) Kommentin jätti 91.176.202.239 (keskustelu – muokkaukset)