Keskustelu:Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni juonesta ei kannattaisi ainakaan faktana vielä puhua, ainakaan yhden trailerin pohjalta. Aiempien pelien perusteella ensimmäiset trailerit ovat olleet hämääviä lopullisen pelin juonen suhteen. Mitä mieltä te muut olette? Tero 30. syyskuuta 2005 kello 15:36:33 (UTC)

Snaken ikääntyminen[muokkaa wikitekstiä]

Tässä pyydettiin lähdettä siitä, että Solid Snaken ikääntymisen syy on kloonaus, eikä FOXDIE. Olkaapa hyvät:

ensimmäinen: "It has also been confirmed that Solid Snake's aged appearance is the result of advanced cell degeneration, a side effect of the imperfect cloning technology used to create him." (Lähde)

toinen: " ...Kojima explained with a laugh. "The reason why he looks much older is because of course he is a clone of Big Boss, and the technology during the seventies was not as mature as it is today." (Tämä lause löytyy GameInformer-lehden tekemästä Kojiman haastattelusta. Tästä oli skannit MGS: The unofficial site -nettisivustolla, mutta tuo sivusto ei ole pystyssä enää. Mutta tämä lainaus löytyy täältä.

Myös enkkuwikin Solid Snake -sivulla tämä asia on todettu. Joten jos aiotte kumota muutokseni, antakaa lähteitä sivustoista jossa mainitaan että nimen omaan FOXDIE olisi ollut Snaken ikääntymisen syy. Infernus1 25. tammikuuta 2008 kello 11.32 (UTC)

Tarina-kohdan muuttelemisesta[muokkaa wikitekstiä]

Ei kai se ole liikaa pyydetty, että muutoksen tehtyänne

a) tarkistatte, että käytätte kunnollista suomea b) ja ylipäätään katsotte, että muokkaamassanne lauseessa on mitään järkeä?

Kiitos. Kommentin jätti 80.222.115.99 (keskustelu – muokkaukset)