Keskustelu:Marko Tervaportti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

(Keskustelu)[muokkaa wikitekstiä]

Lisääthän tekstin käyttäjäsivullesi, varsinaiseksi artikkeliksi aihe on kelpaamaton. DifiCa 3. lokakuuta 2006 kello 18.13 (UTC)

Kyllä Suomen katolisen kirkon tiedotuskeskuksen johtaja, suunnittelija, yms... kelpaa (jos esim. simpsonien jaksot ja kaikenmaailman junttirokkarit kelpaa!), kunhan olisi vain kirjoittanut tekstin kunnolla... Jumalan armosta -U-T 3. lokakuuta 2006 kello 18.20 (UTC)
Katolisen tiedotuskeskuksen johtajuus tarkoittaa että vastaa tiedotustehtävistä ja nettisivuista, tällä keskuksella ei ole vaikutusvaltaista asemaa vaan hoitaa käytännön askareita. Argus 3. lokakuuta 2006 kello 18.50 (UTC)
Mitä sitten? Onko esimerkiksi joku Disneyn B-tähti merkittävämpi? Tai Simpsonien sivuhahmo? Olisitko samaa mieltä itse oman artikkelien kirjoittajista/muokkaajista, jos kyseessä olisi vaikkapa P. Lipponen? Eikö mr. Lipponenkaan saisi tulla muokkaamaan itseään käsittelevää artikkeliaan, koska se olisi moukkamaista ja halpamaista? PEACE-U-T 3. lokakuuta 2006 kello 18.56 (UTC)
En-wikissä on jo tämänkaltainen käytäntö... ja vaikka käytäntö ei kiellä suoranaisesti muokkaamasta itseään koskevaa artikkelia, ei se myöskään suosi sitä. Ja voitko puhtain mielin väittää että Paavo Lipponen ja Marko Tervaportti olisi yhtä merkittäviä? Sillä merkittävyys tässä on nimenomaan arvioinnin alaisena, ei se onko joku kirjoittanut itsestään artikkelin. --Agony (403) 3. lokakuuta 2006 kello 19.06 (UTC)
NO EN TODELLAKAAN! En ole missään näin väittänyt, mutta en usko, että joku Simpsonien sivuhahmo kävisi itse muokkaamassa ;)! Mutta olisihan tämä Tervaportti voinut hyvin tulla IP:llä tekemään ja saattaisi olla tilanne ihan toinen! Tämä osoittaa miehisyyttä tulla omalla nimellään! Käytäntö on todellakin käytäntö, kuten sanoit... Voisin esittää nopeasti muutama sata paljon turhempaa artikkelia jos jaksaisin! Toivon, että joku laittaa ennemmin äänestykseen, kuin poistaa... Mutta minulle aivan sama! -U-T 3. lokakuuta 2006 kello 19.10 (UTC)
Toki mieluummin rohkeasti omalla nimellä kuin anonyymisti, propsit siitä. Argus laittoi poistoäänestykseen, annetaan yhteisön päättää. --Agony (403) 3. lokakuuta 2006 kello 19.14 (UTC)
Sivusta kannattaa lukea muutakin kuin vain otsikko, ei tuolla käytännöllä ei ole mitään tekemistä omasta itsestä kirjoittamisen kanssa. Sen mukaan Wikipedian ei tulisi viitata itseensä turhaan. --Tomisti 3. lokakuuta 2006 kello 19.48 (UTC)
Hop, muistin rd:n väärin: en:WP:AUTO oli se jota hain takaa :) . Kiitos muistutuksesta että omaan muistiin ei kannata luottaa, vaan tarkastaa mitä linkin takaa löytyy... --Agony (403) 3. lokakuuta 2006 kello 19.54 (UTC)