Keskustelu:Machinima

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietokone- ja videopeliluokka[muokkaa wikitekstiä]

Olimar, miksi siirsit artikkelin pelkkään videopeliluokkaan? Machinimaa tehdään laajalti myös tietokoneella (esim. hiekkalaatikoilla, eikä ainoastaan videopeleillä). --Tämän vastustavan kommentin jätti Sw-f 3. toukokuuta 2010 kello 16.31 (EEST)

Tälle voisi luoda jonkun toisenkin luokan joka viittaa siihen että animaatiota tehdään nimenomaan tietokoneella. Siirsin vain tämän vanhasta luokasta pois (tietokone- ja videopelikulttuuri) luokkaan videopelikulttuuri, koska se on lyhyempi ja tarkempi määritelmä. Videopelithän ovat sekä tietokone- että konsolipelejä. --Olimar 3. toukokuuta 2010 kello 16.34 (EEST)
Animaatio on ehkä väärä sana. Toisaalta suomenkielisessä Wikipediassa on niin vähän machinimasta kertovia artikkeleja, että onkohan järkevää luoda sille omaa luokkaa? Videopelit kyllä käsittävät myös tietokonepelit, mutta esim. Garry's Modia en laskisi videopeliksi. --Tämän turhahkon kommentin jätti Sw-f 3. toukokuuta 2010 kello 16.41 (EEST)
Konsolipeleistä ei kauheasti tehdä modeja, joten Garry's Modin voi puolestani luokittaa vaikka luokkaan "tietokonepelimodit" tms. --Olimar 3. toukokuuta 2010 kello 16.52 (EEST)