Keskustelu:Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kritiikin poisto[muokkaa wikitekstiä]

Kritiikin poisto tekee artikkelista yksipuolisen ja jättää aineistoon aukkoja. Poiston perustelut olivat riittämättömät. Keskustelussa ei ole kumottu tiedon totuudenmukaisuutta. Wikipedia suhtautuu vakavasti kritiikin poistoon. Tietoja ei saa poistaa ilman keskustelua ja siinä saavutettua yhteisymmärrystä. Koen kritiikin tärkeäksi, koska luonto- ja kulttuuriarvot ovat minulle tärkeitä. Kritiikin poistosta voi seurata esto. Kalevanvainio 27. elokuuta 2007 kello 16.49 (UTC)

"Wikipedia ei ole kokoelma..henkilökohtaisia esseitä, joissa kerrotaan vain sinun mielipiteesi käsiteltävästä asiasta. Wikipedian päämääränä on kerätä ja lisätä tietoa ja tietämystä, ei yksittäisten henkilöiden mielipiteitä." Mikä Wikipedia ei ole. Käsittelemäsi asia ei lisäksi kuulu tähän artikkeliin. --Joonasl (kerro) 27. elokuuta 2007 kello 19.53 (UTC)

KRITIIKIN poisto riittämättömin perustein:

  1. 28.6.2007 klo 09.16 Käyttäjä:Tomisti
  2. 28.6.2007 kello 09.46 Käyttäjä:Tomisti
  3. 27.8.2007 kello 19.54 Käyttäjä:Joonasl
  4. 27.82007 kello 19.55 Käyttäjä:Piisamson

Perustelut eivät ole riittävät. Sivujen ei ole tarkoitus olla yksipuolisia mainoksia. Minulle nämä tiedot samoin kuin muut poistamanne tiedot sivuilla Sato, Tapiola-ryhmä ja Asmo Kalpala olivat merkittäviä ja siksi ne on palautettava. Tiedot kuvaavat organisaation toimintaa ja omistuksia. Poistojen perustelut riittämättömät. Mielipide ei riitä. Kalevanvainio 12. lokakuuta 2007 kello 14.17 (UTC)

Sivujen ei ole tarkoitus olla yksipuolisia mainoksia, mutta ei myöskään yksipuolisia yleisönosastokirjoituksia. Tutustu neutraalin näkökulman käytäntöön ja esimerkiksi kohtaan ”Reiluus ja sympaattinen sävy”. Muuten tässä on kyse samasta asiasta kuin artikkelissa Tapiola-ryhmä, eikä minulla ole aiheeseen muuta sanottavaa kuin sen keskustelussa jo sanottu. --Tomisti (disputaatiot) 12. lokakuuta 2007 kello 14.59 (UTC)

Aivan turha änkeä tähän artikkeliin jotain Tapiolan kaavoitusta, MTK on toiminut niin kauan ja usean asian parissa että samalla perusteella voisi viitata satoihin artikkeleihin. Argus 17. lokakuuta 2007 kello 17.08 (UTC)

Asia on tärkeä. Museoviraston mukaan syntynyt Tapiola on ainutlaatuinen ilmiö koko maailmassa ja siksi se on suojeltu. Kaupungin ohjeiden mukaan Tapiolan uudisrakentamisen pitäisi ilmentää saapumista puutarhakaupunkiin. Museoviraston mukaan useat asemakaavamuutoshakemukset, MTK:n hakemukset mukaanlukien, uhkaavat Tapiolan kansallismaiseman olemassaoloa.[1] Tapiolan puutarhakaupunki, Suomen rakennustaiteen museo. Wikipediaan on avoin tietosanakirja, johon jokainen voi kirjoittaa. Todistettavaa kritiikkiä ei saa poistaa perustuen pelkkään mielipiteeseen. Esitetyt perustelut eivät kumoa tietoja, siksi palautan tekstiä. Kalevanvainio 1. joulukuuta 2007 kello 13.49 (UTC)

Muutoksia[muokkaa wikitekstiä]

(en muista käyttäjätunnustani) MTK ei liitä kaikkia perheenjäseniä automaattisesti jäsenikseen. Tiedän tämän, koska tunnen toimintaperiaatteen järjestötasolla ja vaikka vanhempani olivat jäseniä vuosikymmenet, itsestäni tuli jäsen vasta muutama vuosi sitten.

Poistin siis tuon epäoleellisen tiedot. Jäsenmäärän suuruus kuitenkin johtuu siitä, ettei maanviljeyksen lopettaneita poisteta välttämättä jäsenrekisteristä, vaan he saavat kuulua siihen.

  1. Kansallismaisema uhattuna, Vartti 9.5.2007