Keskustelu:MRSA

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Laitoin tuonne sivulle että Kyolic on näistä valkosipulivalmiesteista tutkituin, mutta joku sen halusi poistaa "mainoksena". Käsittääkseni näissä valmisteissa on kuitenkin eroja, koska niiden kypsytysmenetelmä on erilainen ja valkosipulin ainesosat eivät ole stabiileja vaan muuttuvat olennaisesti kun valkosipuli murskataan, jolloin monet näistä hyödyllisistä yhdisteistä muodostuvat. En ole muuten tämän tuotteen kanssa tekemisissä kuin että olen sitä itse käyttänyt ja sekä itsellä että toisella käyttäjällä on olleet positiiviset kokemukset. Valkosipulin - nimenomaan Kyolic-tuotteen sydän- ja verisuonitautien ehkäisevää vaikutusta on tutkittu UCLA (University of California, Los Angelesin kampus) yliopistossa, joka on käsittääkseni yksi yhdysvaltain arvostetuimpia lääketieteellisiä tiedekuntia. http://www.findarticles.com/p/articles/mi_m0ISW/is_2003_July/ai_104259119 Kommentin jätti 83.145.211.96 (keskustelu – muokkaukset).

Tämä artikkeli ei käsittele sydän- ja verisuonitauteja, Kyolic-tuotetta eikä valkosipulia, vaan MRSA-bakteeria. Tuo sinun linkkisi vie sivulle, jossa kerrotaan valkosipulin vaikutuksista sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. En näe siinä mitään yhteyttä MRSA-bakteeriin. Minulla ei ole mitään valkosipulia vastaan ;-) , mutta tuo tieto ei vain minun mielestäni kuulu tähän artikkeliin. --Lebha 6. joulukuuta 2006 kello 11.30 (UTC)

Kommenttina korjaamiini kappaleisiin: suuri osa poistamastani tekstistä kertoi tavallisesta S.aureus -kannasta (esim. sen kantajuudesta), mikä ei suoranaisesti liity MRSA:han vaan kuuluu omaan artikkeliinsa. Tämän artikkelin teksti vaatii vielä aika paljon hiomista ja lähdeviitteiden laittamista kuntoon. --Hehkuviini 29. marraskuuta 2008 kello 00.35 (EET)[vastaa]