Keskustelu:Mäntyluoto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tietojen vääristely Wikipediassa/Asukasluku Mäntyluodossa[muokkaa wikitekstiä]

(siirretty sivulta Wikipedia:Neuvonta --Nitku 21. huhtikuuta 2007 kello 13.07 (UTC))

Olisi kiva jos joku ylläpitäjä katsastaisi näiden kahden sivun tiedot. Korjasin kahteen kertaan sivun tiedot ja ne muutettiin. Haluatteko levittää täällä faktaa vai vääriä tietoja? Joku tyyppi heittää täällä että uniluodosta, joka on Mäntyluodon omakotitalo alue, pitäisi tehdä omat sivut jopa. Täällä esitetään että Uniluoto on kaupunginosa?!

Wikipedian Mäntyluto sivu [[1]] Porilaisten omat tieto sivut [2]

Toivottavasti lähdekritiikki toimii. Porilaiset.com (ja siihen kuuluva poritieto) on yksityisen ylläpitämä keskustelusivusto, kun taas artikkelin lähde asukasluvulle on Porin kaupungin omilta sivuilta joita minä pitäisin luotettavampina. Ja myös Porin kaupungin sivujen mukaan Uniluoto nimenomaan on Porin kaupunginosa eikä osa Mäntyluotoa. Eli mitään nimimerkittömän käyttäjän mainitsemaa vääristelyä EI OLE tapahtunut. Korkki74 20. huhtikuuta 2007 kello 21.00 (UTC)

Lähetän tämän artikkelin linkin porin sivustolle, sinun vaatimuksesi Uniluodon omista artikkeleista (mikä naurettavinta) ja muokkauksesi historiassa näkyykin, niin toivottavasti lähettävät sinulle postia jos katsovat sinun olevan väärässä. Elikkäs katsotaan.

Mikähän on tämä Porin sivusto josta puhut? Porilaiset.com vai? Se sopisi toimintaasi. Minun mielestäni sinun kannattaisi ensin ottaa itse selvää asioista ennenkuin haastat muokkaussotaa täällä (ovat muuten kiellettyjä - lue säännöt). Et sitten itse halua tutkia Porin kaupungin sivuilta tuota asiaa? Porin kaupunki Korkki74 20. huhtikuuta 2007 kello 21.15 (UTC) EDIT: Selvitän tuon asian huomenna (jos vain muistan) JA MUUTAN SEN MYÖS PORITIETOON jos se on tarpeen.

En halua haastaa sinua muokkaussotaan tms. siksi pistin aiheen tänne enkä alkanut uudelleen artikkelia muuttamaan. Ollaan vain asioista eri mieltä siinä kaikki. Eikä minulla ole tässä mitään henkilökohtaista niinkuin ei varmaan sinullakaan joten selvitetään vain se asukasluku niin asia on sillä selvä.

Asioista luonnollisesti voi olla eri mieltä mutta olisi hyvä jos väitteet pystyisi perustelemaan ja esittämään lähteitä ennenkuin alkaa hyökkäämään toista kohtaan. Minulta meni pari minuuttia tiedon tarkistamiseen Porin kaupungin sivuilta. Muutin myös Poritietoon samat asiat niin ei kukaan muukaan ala väittelemään. Toisaalta, tuo "Uniluoto on kaupunginosa" löytyi kyllä jo valmiiksi Poritiedostakin (jolla ei edelleenkään ole mitään tekemistaä Porin kaupungin kanssa). Korkki74 21. huhtikuuta 2007 kello 10.52 (UTC)