Keskustelu:Luettelo kissaroduista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


(Ensimmäinen keskustelu)[muokkaa wikitekstiä]

Kesykissojen tietolaatikkoa ei taida olla vielä olemassa? (Vrt. koirarotujen tietolaatikko.) Jaksaisiko joku paremmin kissa-asiaa tunteva sellaisen koota? nimim - koiranomistaja --Suviko 7. kesäkuuta 2006 kello 08.16 (UTC)

Pientä hienosäätöä[muokkaa wikitekstiä]

Siamilainen oli mainittu kahdesti

Kohdassa B mainitaan "Bombay"-rotu, linkki ohjaa Mumbai-sivulle. Triiinu 6. maaliskuuta 2008 kello 16.08 (UTC)

uusien lähdelinkkien etsiminen[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisi löytää uudet lähteet noille, taulukossa oleva linkki ennen isoja muutoksia ei ollutkaan toimiva, osaisiko joku etsiä lähteet noihin riveihin--Musamies 23. helmikuuta 2010 kello 19.52 (EET)

Teksti nojaa hyvin paljon FIFén sääntöihin, mikä ei ole varsinaisesti objektiivista raportointia rotukissoista ja niiden kasvatuksesta maailmanlaajuisesti, tai edes Suomen tasolla. Mielestäni kaikki suoraan FIFéspesifinen kategorisointi pitäisi poistaa ja viitata kaikkiin rotukissoja rekisteröiviin kattojärjestöihin. Omilla sivuillaan FIFé voi sitten luokitella kissat haluamallaan tavalla. Tällä hetkellä Suomessa on ainakin kolme virallista kattojärjestöä (FIFé, TICA ja CFA), jotka rekisteröivät rotukissoja. Toinen vaihtoehto on muuttaa sivun otsikkoa, niin että käy selvästi ilmi että kyse on nimenomaan FIFén rekisteröimistä kissaroduista. Piaojanen 19. maaliskuuta 2011 kello 12.15 (EET)

Javaneesi[muokkaa wikitekstiä]

Javaneesi sai ohjauksen artikkeliin Itämainen pitkäkarva. Tässä luettelossa olisi hyvä nyt päättää, kummasta maasta se on kotoisin, Iso-Britanniasta vai Yhdysvalloista. Molemmat on nyt tähän luetteloon merkattu. Ja jos kyseessä on yksi ja sama laji, niin tarvitaanko kahta mainintaa? --Jylöstalo (keskustelu) 19. joulukuuta 2017 kello 22.57 (EET)