Keskustelu:Luettelo eduskuntaan varasijalta nousseista kansanedustajista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tarkistuspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin tarkistamispyynnön. Itse tarkistin viitisen kappaletta sellaisia, joissa varasijalta nousseella oli eri puolue kuin poistuneella. Näistä kolmella puolue oli väärin ja yksi nousu puuttui[1]. Virheitä on todennäköisesti muissakin. -tKahkonen 11. syyskuuta 2009 kello 19.45 (EEST)

Hain eduskuntaan nousseita tietyillä hakusanoilla. Ehkä en kaikkia merkintätapoja löytänyt. Joitakin on saattanut myös puuttua aiemmin matrikkelista: tätä laatiessani sitä ei vielä ollut päivitetty nykymuotoon. Luettelon tekeminen oli muistaakseni aika hidasta ja puuduttavaa, joten ilmeisesti sinne on jäänyt myös joitakin virheitä, joista ei voi syyttää kuin minua. Kaikki tiedot taitavat olla joka tapauksessa nykyisin tarkastettavissa matrikkelista, jos epäilyttävältä näyttää.--ap4k 11. syyskuuta 2009 kello 21.27 (EEST)
Joo, matrikkelin hakua käyttäen nyt artikkelissa olevat on aika helppo tarkistaa. Mutta tietenkin työlästä. -tKahkonen 11. syyskuuta 2009 kello 22.14 (EEST)
Mutta ei voi enää, kun tiedot ja oikeastaan koko matrikkeli on poistettu eduskunnan sivuilta. Kukaan ei tainnut ehtiä. Painettu versio on onneksi olemassa, mutta siitä puuttuu monia siirtymätietoja, jotka netissä olleessa matrikkelissa oli korjattu... Onkohan wikipediasta poistettu paljon tietoja sen perusteella, että viitataan eduskunnan sivuille, joilta ne on poistettu. Lähes kaikissa tapauksissa tiedot löytyisivät painetusta versiosta.--ap4k (keskustelu) 25. marraskuuta 2019 kello 18.54 (EET)