Keskustelu:Luettelo Tampereen tilastoalueista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jotain mätää listassa, kun Kaukajärvi on siinä kahdessa paikassa!? --Aulis Eskola 30. kesäkuuta 2005 kello 21:14:00 (UTC)

Messukylä ja Särkänniemikin on tuplana. --Aulis Eskola 1. heinäkuuta 2005 kello 13:06:43 (UTC)

Miksi Annala ei ole ollenkaan listassa? Mihin kuuluisi? Taruaa 15. syyskuuta 2011 kello 13.42 (EEST)

Kaukajärvi-artikkelissa sanotaan Annalan kuuluvan siihen alueeseen. Annalaa ei mainita erikseen tuossa Tampereen kaupunginosaluettelossakaan. --Maradona 17. syyskuuta 2011 kello 07.17 (EEST)
Myös Tampere alueittain kertoo, että Annala kuuluu Kaukajärveen: Tampere alueittain 2013 --Aulis Eskola (keskustelu) 5. syyskuuta 2015 kello 02.24 (EEST)

Kaupunginosien numerointi[muokkaa wikitekstiä]

Numeroin kaupunginosat Tampereen kaupungin julkaiseman lähteen [1] mukaisesti. Samalla muutin suuralueita seuraavaksi pienempien alueiden nimet lähteen mukaisiksi. --Cryonic07 3. kesäkuuta 2008 kello 19.10 (UTC)

Nykyään listassa ei ole kaupunginosanumerointia. Ehdottaisin, että esitetään myös nimet tyyliin XXIII kaupunginosa, jotka vastaavat listan tilastoalueita. Lisättäisiin oma sarake näille nimille. --Aulis Eskola (keskustelu) 3. marraskuuta 2016 kello 10.44 (EET)

Listan nimi[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisiköhän tämä lista siirtää nimelle Luettelo Tampereen tilastoalueista vai karsia tästä tilastoalueet pois ja jättää jäljelle vain kaupunginosat? --Pyscowicz (keskustelu) 2. marraskuuta 2016 kello 18.04 (EET)

En haluaisi listaa karsittavan, jotta kaupungin koko alueelle olisi esitetty aluejako. Muuttaisin mieluummin nimeä oikeammaksi.
Olisiko Tampereen keskustaa lähellä olevat tilastoalueet tarpeeksi yhteneviä perinteisten kaupunginosien kanssa niin, että voitaisiin merkitä jollakin tavoin ne tilastoalueet, jotka ovat myös kaupungiosia?
Osa-alueisiin jakamisen ongelmat koskevat myös Tampere-mallinetta ja Tampereen osa-alueiden artikkeleja. Kaupunkien osa-alueiden listaamiselle pitäisi kyllä löytää jokin yleinen linjaus Suomen kaupunkien osalta... --Aulis Eskola (keskustelu) 2. marraskuuta 2016 kello 21.44 (EET)
Länsi-Tampereen sekä keskustan ja Itä-Tampereen kaupunginosat näyttäisivät olevan yhteneviä tilastoalueiden kanssa kun katsoo virastokarttaa tilastoalueiden rajojen kanssa. Eli oikeastaan kaikki tilastoalueet ovat myös kaupunginosia paitsi Amuri, Kyttälä ja Tammela A:t ja B:t. Teiskon alueesta en osaa sanoa mitään--Pyscowicz (keskustelu) 3. marraskuuta 2016 kello 09.49 (EET)
Yhteneviähän nuokin ovat alueiltaan seuraavalla tavalla:
  • Amuri A = IV kaupunginosa
  • Amuri B = V kaupunginosa
  • Kyttälä A = XI kaupunginosa
  • Kyttälä B = XII kaupunginosa
  • Tammela A = XV kaupunginosa
  • Tammela B = XVI kaupunginosa --Aulis Eskola (keskustelu) 4. marraskuuta 2016 kello 01.13 (EET)