Keskustelu:Liberian sisällissota

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin tiedot poikkeavat en. wikin artikkelista en:Liberia ja en:Liberian Civil War--Teveten 5. toukokuuta 2006 kello 08.23 (UTC)

Roskaa?[muokkaa wikitekstiä]

Ei ole missään nimessä roskaa; samasta aiheesta on erittäin asiallinen artikkeli en.wikissä, siitä vaan kielilinkistä katsomaan. Tätä ei pidä poistaa vaan parantaa. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 10.28 (UTC)

Se onkin roskaa sisältönsä, ei aiheensa puolesta. --ML 5. toukokuuta 2006 kello 10.31 (UTC)

Wikipedia:Poistokäytäntö osassa "Ongelmia, jotka eivät vaadi poistoa": jos artikkelin tiedot ovat epäilyttäviä, se tulee merkitä {{tarkistettava}} tai {{kiistanalainen}}, eikä missään nimessä roskaksi. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 10.36 (UTC)

Höpsistä, tulkitset sääntöjä nyt ihan väärin. Kai se on maalaisjärjelläkin selvää että jos joku kirjoittaa asiallisestakin aiheesta artikkelin, jonka sisältö on kokonaisuudessaan soopaa, saa sen totta kai poistaa. Minkä ihmeen takia muilla olisi velvollisuus alkaa kirjoittamaan artikkelia uusiksi vain sen vuoksi että joku on sen luonut?? --ML 5. toukokuuta 2006 kello 10.40 (UTC)

Ei missään nimessä saa. Liberian sisällissota on täysin legitiimi aihe tietosanakirja-artikkelille, joten sitä ei pidä poistaa. Wikipedia:Poistokäytäntö: "Huomaa, että käytäntönä on yleensä poistaa ainoastaan sellaiset artikkelit, joiden aihe ei sovellu Wikipediaan itsenäisenä artikkelina – artikkelin tämänhetkiseen tilaan liittyvät ongelmat käsitellään muualla." Boldaus minun. Artikkeliin on jo merkitty, että se sisältää kiistanalaista tietoa, ja että sen faktat olisi tarkistettava. Sitä pitää parantaa, ei poistaa. Missään nimessä se ei täytä mitään Wikipedia:Roskan roskan määritelmiä. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 10.45 (UTC)

Poistoperuste on myös "artikkeli on puuta heinää", sekoitat poistoäänestyksen ja roskaksi merkitsemisen. , katso yst http://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Poistok%C3%A4yt%C3%A4nt%C3%B6#Ongelmia.2C_jotka_saattavat_vaatia_poistoa--Teveten 5. toukokuuta 2006 kello 11.26 (UTC)

Tiedän, mutta alkuperäinen artikkeli ei missään nimessä sitä ollut. Elrith 5. toukokuuta 2006 kello 11.27 (UTC)