Keskustelu:Kuurinmaan motti

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hauki on kala[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa ei kerrota mistään sellaisesta mikä ei löydy jo muualta wikipediasta (Armeijaryhmä Kuurinmaa).--Phiitola (keskustelu) 9. helmikuuta 2014 kello 15.45 (EET)

Mahdollisesti, mutta Wikipedia:Hauki on kala tarkoittaa kyllä jotain muuta, joten sitä tämä ei kyllä ole. Vaihdoin tuohon yhdistämispynnön, mutta aihetta paremmin tuntevat keskustelkoot siitä, onko sekään tarpeen. Tietolaatikossa näyttäisi olevan sellaistakin, mitä ei ole artikkelissa Armeijaryhmä Kuurinmaa, esim. Puna-Armeijan komentajan nimi. --Risukarhi (keskustelu) 9. helmikuuta 2014 kello 16.31 (EET)
Kyseinen tieto löytyy artikkeleista 1. Baltian rintama ja operaatio Bagration eikä yksittäinen henkilö ole mielestäni siten säilyttämisen kannalta olennainen tieto. Aiheesta tarvitaan toki artikkeli, mutta sen sisällön pitäisi mielestäni olla jotain muuta kuin lähteetön tynkä ilman uutta sisältöä eli artikkelissa ei ole yhdistettävää ainoastaan poistettavaa, kunnes sitä täydennetään uudella sisällöllä.--Phiitola (keskustelu) 9. helmikuuta 2014 kello 16.49 (EET)