Keskustelu:Kultalevy

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli käsittelee aihetta pelkästään Suomen näkökulmasta. Kultalevyjä myönnetään muuallakin ja alkujaanhan kyseessä on Suomeen Amerikasta matkittu homma. --SM 26. helmikuuta 2006 kello 22.46 (UTC)

Artikkelien yhdistäminen[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni näistä kulta-, hopea-, platina- ja timanttilevyistä ei tarvita erillisiä artikkeleita. Lukijan luulisi haluavan lukea tietoa niistä kaikista, eikä vain jokaisesta erikseen. Artikkelin nimeä voi miettiä yhdistämisen jälkeen, jos se on tarpeen. --Whitetabor (keskustelu) 5. helmikuuta 2016 kello 18.06 (EET) Lisäys: Jos kukaan ei vastusta yhdistämistä niin siirrän tiedot muista artikkeleista tähän ja teen niistä ohjaukset. --Whitetabor (keskustelu) 5. helmikuuta 2016 kello 18.08 (EET)

Platinalevy and timanttilevy[muokkaa wikitekstiä]

This is article about Kultalevy so please separate platinalevy and timanttilevy certyfications to Platinalevy and Timanttilevy articles. Anyway these redirects are incorect. You can also made article like en:Music recording sales certification. Eurohunter (keskustelu) 23. elokuuta 2016 kello 19.38 (EEST)