Keskustelu:Kimmo Nuotio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Valikoidusti ei saa lyhentää[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelista poistettu kuva ja kirjoitusta. Valikoidusti poistettu (cherry picking) materiaali antaa väärän kuvan ja sen lisäksi jää henkilöstöpoliittinen ulottuvuus yliopisto täysin pois. Näin ei tulisi menetellä. Haiskahtaa hieman sensuurille.--Kirjaniekka (keskustelu) 25. syyskuuta 2016 kello 18.30 (EEST)

Em. kommentti liittyy ilmeisesti poistooni 25.9.2016. Mielestäni artikkeli oli - ja on jälleen - varsin epätasapainoinen. Nimittäin noin kolmannes artikkelista käsittelee Nuotion työpaikan pienehköä sisäistä kärhämää, joka ei viitteistä päätellen ole herättänyt yleisempää mielenkiintoa. Selvyyden vuoksi mainittakoon, että en tunne ketään artikkelissa mainituista henkilöistä eikä minulla ole sidoksia ko. yhteisöön tai Kimmo Nuotioon.--Huhdanjo (keskustelu) 10. lokakuuta 2016 kello 21.42 (EEST)
Kokonaisuus tulee säilyttää ja muut tarvittavat lisäykset tulevat ajan kanssa. Tulee muistaa että Kimmo Nuotio on julkisuuden henkilö, eli tuo mieluusti itseään/mielipiteitään esille mediassa! Lähdeluettelo (keskustelu) 3. tammikuuta 2017 kello 01.43 (EET)