Keskustelu:Kauniit ja rohkeat

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Henkilöhahmoihin toivoisin päivityksiä, koska nykyiset ovat jäljessä nykytapahtumista. Joten jos joku enemmän sarjaa seuraava hoitaisi homman. – Mizze86 19. marraskuuta 2006 kello 13.15 (UTC)

Kaikki henkilöt[muokkaa wikitekstiä]

Eikö tuon otsikon alla oleva tieto ole täysin turhaa toistoa ja vielä huonosti muotoiltua? En uskalla poistaakaan, kun en sarjaa niin tunne. --Nikita 12. tammikuuta 2007 kello 14.40 (UTC)

Muokkaukset[muokkaa wikitekstiä]

Jos tekee muokkauksia, on hyvä tarkastaa että millainen muokatusta artikkelista tuli. Esim. Kaikki henkilöt- kohdassa on järjetön lista ja nekin vain pinottu rumasti kasaan. Katsokaa esimerkkiä täältä ennen muokkauksia. Poistin Kaikki Henkilöt-listan.

--ILoveDana 16. tammikuuta 2007 kello 22.49 (UTC)

Omistusosuudet[muokkaa wikitekstiä]

Forrester Creations kohdassa väitetään Eric Forresterin omistavan 12,5 prosenttia muotitalosta ja hahmokohdassa luku on 25 prosenttia. Samoin Ridge Forresterin väitetään tuossa omistavan 20 prosenttia ja hahmokohdassa luku on 25 prosenttia. Joka tietää oikean jaon, niin voisi korjata luvut siitä kohdasta, jossa ne ovat väärin. --MAQuire (keskustelu) 9. heinäkuuta 2015 kello 01.39 (EEST)

Kappas, korjasin nuo luvut pois jo ennen yllä olevan lukemista osiosta "Forrester Creations". Jos prosenttilukuja on muuallakin, ne jätän rauhaan. Tuollainen kummallinen fantasiafaktatieto, joka oli peräisin vuodelta 2011, käsikirjoitetussa saippuasarjassa, jossa voidaan maailmaa muuttaa jakso jaksolta, ei ollut mielestäni oleellinen ja lisäksi keskittyy liikaa sarjan sisäisen maailman kuvaamiseen, mikä on ongelma, jota ei voi korjata. --Pxos (keskustelu) 25. syyskuuta 2016 kello 16.38 (EEST)