Keskustelu:Kairanmaan rata

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Täytynee kai sitten käydä maakuntakirjastossa hakemassa tätä ratasuunnitelmaa koskeva opus ja merkitä lähteet oikein, mutta kiitos nyt epäluottamuksesta. Olen pettynyt. :-( --Tve4 21. tammikuuta 2007 kello 14.04 (UTC)

Tämä ei missään nimessä ole roskaa, eivätkä muutkaan roskaksi merkityt. Olet tehnyt hyviä rata-artikkeleita kiitos niistä. --MiPe (wikinät) 21. tammikuuta 2007 kello 14.06 (UTC)
Tätähän ei ole edes olemassa, ja näyttää siltä ettei koskaan tulekaan. Rovaniemen tietoturvaklusteri äänestettiin pois. --Ulrika 21. tammikuuta 2007 kello 14.08 (UTC)
En kyllä ymmärrä miksi artikkeli pitäisi heti poistaa vaikkei lähteitä olekkaan, aihe on kuitenkin mielenkiintoinen ja artikkeli asiallinen sitäpaitsi kyllä ne lähteetkin saadan kun artikkelia ehditään hieman laajentamaan. Itse ainakin pidän artikkelia ihan mielenkiintoisena, oikeat roska-artikkelit on erikseen.--Kalamies 21. tammikuuta 2007 kello 14.09 (UTC)
Mitä mielenkiintoista on paperilla olevalla suunnitelmalla, joka on näköjään jo jäänyt historiaan. Sehän (ja myös tuo Rahjan satamarata mainitaan artikkelissa Rautateiden historia. Sinne se kuuluu eikä mihinkään omana artikkelinaan käsittämättömään luokkaan Luokka:Perusrakennehankkeet - mikä sana:(. Siinä ei ole yhtään lähdettä, ei yhtään vuosilukuakaan. Jos artikkeli olisi ollut esimerkiksi luokassa Luokka:Rautatiehistoria (jollaista ei siis ole), en varmaankaan olisi lyönyt siihen roskaleimaa, ei ehkä olisi tullut mieleenkään. Eli luokituskin ratkaisee! --Ulrika 21. tammikuuta 2007 kello 15.28 (UTC)

Mielenkiintoinen artikkeli, jonka jälleen deletionistit haluavat tuhota. --Inzulac 21. tammikuuta 2007 kello 15.37 (UTC)