Keskustelu:Jussi V. Koivisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En tunne herraa, mutta artikkelin tyylilaji on väärä, vaikka häneen liittyisikin jotain hämärää. --Mikko Silvonen 31. heinäkuuta 2006 kello 03.44 (UTC)

Vandalisointia ip-osoitteen takaa, palautin asiallisen version. Täyttänee kunnianloukkauksen kriteerit kepeästi. --TBone 31. heinäkuuta 2006 kello 04.24 (UTC)

Tämä keskustelu ei täytä Wikipedian elävistä henkilöistä kirjoittamisen politiikkaa, joka koskee myös keskustelusivuja. Edellä olevan huomautuksen "vaikka häneen liittyisikin jotain hämärää" -viittaus voi vaikeuttaa ko henkilön elämää ja toimintaa, joten se tulisi poistaa sekä tästä keskustelusta että tämän keskustelun historiasta. http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Biographies_of_living_persons

Vastaavasti kunniaa loukkaavat ja herjaavat versiot itse artikkelista tulisi poistaa itse artikkelin historiasta. Kommentin jätti 88.114.93.227 (keskustelu – muokkaukset).

Kannatan, jos se onnistuu teknisesti. --Silvonen 30. maaliskuuta 2007 kello 03.16 (UTC)

Poistin maininnan projektijohtajana Silja Linellä toimimisesta. On toiminut tietääkseni ko yrityksen konsulttina, mutta artikkelissa ollut maininta lienee liian voimakas. Kommentin jätti 88.112.170.105 (keskustelu – muokkaukset).