Keskustelu:Isä Matteon tutkimuksia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jännityssarja, jossa on komediallisia piirteitä vai komediasarja, jossa on jännityspiirteitä? SirteP (keskustelu) 9. heinäkuuta 2016 kello 18.08 (EEST)

Kapteeneista Anceschista ja Tommasista rulee myöhemmin majureita?[muokkaa wikitekstiä]

Missä sanotaan, että noista kahdesta entisistä kapteeneista tulee myöhemmin majureita? Kun Tommasi tulee käymään 12. kaudella Spoletossa, niin hän oli kapteeni. Ylivääpeli sanoi häntä kapteeniksi eikä Liakaan missään vaiheessa sanonut Tommasin ylentyneen majuriksi. Missä siis sanotaan, että heistä tulee myöhemmin majureita?Luurankosoturi (Skeletal WarriorLuuSkelett svärd) 3. toukokuuta 2021 kello 16.50 (EEST)

Tässä lukee, että Tommasi on ylennyt Roomassa majuriksi, mutta hänestä käytetään jutussa muuten vieläkin titteliä capitano. Ehkä vanhoista puhetavoista on vaikea päästä eroon? -Ochs (keskustelu) 3. toukokuuta 2021 kello 18.17 (EEST)
Tämä ei ole luotettava lähde, mutta sen mukaan kuudennen kauden alussa selviäisi, että Anceschi on saanut siirron ja ylennyksen (koska ei enää ole sarjassa). -Ochs (keskustelu) 3. toukokuuta 2021 kello 18.23 (EEST)
Olen katsonut Isä Matteon tutkimukset jaksot. Yle Areenassa on tällä hetkellä koko tuo 6. kausi. Isä Matteo ja uusi kapteeni tapaavat ensi kertaa, kun Matteo ajaa vahingossa päin abbedissaa pyörällään, joka on vanha ja jossa juuri silloin jarrut eivät toimineet. Abbedissa pudottaa lompakkonsa ja luulee Matteota varkaaksi ja pakenee kasarmille. Matteo huomaa abbedissan lompakon, mutta ei saa abbedissaa pysähtymään ja hänkin lähtee kasarmille viemään lompakkoa. Kun kaikki on selvinnyt, uusi kapteeni tulee ulos toimistosta katsomaan, että mitä tapahtuu ja ylivääpeli kertoo ainoastaan, että Tommasi on uusi kapteeni. Hän ei kertonut, että minne vanha lähti tai että miksi lähti. Anceschia ei mainita enää sarjassa. Luurankosoturi (Skeletal WarriorLuuSkelett svärd) 8. toukokuuta 2021 kello 09.35 (EEST)
Onko ylempi lähde varmasti luotettava? Jos aiemman kapteenin ylentymiseen on käytetty tuota alempaa lähdettä, niin miksi se on hyväksytty? Edes italian kielisessä Wikipediassa ei ole artikkeleita muille hahmoille kuin isä Matteolle. Muutenkaan tuon lähteen ylläpitäjät eivät ehdi tarkistaa lukemattomia artikkeleitaan.Luurankosoturi (Skeletal WarriorLuuSkelett svärd) 8. toukokuuta 2021 kello 09.35 (EEST)