Keskustelu:Intialainen musiikki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kaikella kunnioituksella tehtyä työtä kohtaan, kannattaisikohan tässäkin kokonaisuudessa kirjoittaa vaan yhdelle pääsivulle noiden otsikoiden alle, ja hajoittaa sitten erillisille sitä mukaan, kun sisältöä tosiaan on enemmän? -- Don 16:36 helmi 21, 2004 (UTC)

Otin mallin tuolta maantieteen Intia - sivulta, jossa oli ilmeisesti tarkoitus kirjoittaa ensin tiiviisti tietyistä alaotsikoista, ja sitten linkittää "pääartikkeliin". Kai nämä artikkelit voisi jotenkin sovittaa samalle sivullekin, mutta sitten varmaan pitää varmaan miettiä jokin tiiviimpi muoto tuleville teksteille, eli mahdollisesti jakaa asiaa linkkien taakse? -- "80. ..."

Jos olet aikeissa kirjoittaa näistä pitkältikin juttua (mikä olisi tosi hienoa!) ja on kuta kuinkin mielessä mitä kirjoitat, voit aivan hyvin tehdä sen suoraan tiiviinä pääartikkelina ja yksityiskohtaisimpina erityisartikkeleina. Nuo soittimet nykyiselläänkin sopisivat hyvin erilliseen artikkeliin. Elikkä Donin ehdotus pohjautui oletettavasti ajatukselle ettei näistä ole lähitulevaisuudessa tulossa kovin paljoa tekstiä. No, teit miten teit, tervetuloa suomenkieliseen Wikipediaan! Käyttäjätunnuksenkin voit luoda ja siten päästä muuttamaan asetuksiasi. -- Jpta 21:32 helmi 21, 2004 (UTC)

Tätä pitäisi laajentaa suuresti, mutta jos tähän työhön ryhdytään, pitäisikö artikkelin nimi olla "Intian musiikki" kuten muiden maiden musiikkia on käsitelty? (kts.http://fi.wikipedia.org/wiki/Luokka:Musiikki_maittain) --Jacofin 6. heinäkuuta 2008 kello 12.09 (UTC)

Rajauskysymys[muokkaa wikitekstiä]

Mitkä aiheet kuuluvat tähän, mitkä artikkeliin Intialainen taidemusiikki ? --Tappinen (keskustelu) 7. marraskuuta 2017 kello 19.18 (EET)[vastaa]