Keskustelu:Hessu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En kannata tämän uudelleenohjaamista Hesburger-sivulle kuten nyt on tehty. Hessuja on monia muitakin, esim. Hessu Hopo, toisekseen Hesburger ei ole edes Hessusta monellekaan ensimmäiseksi mieleen tuleva.

Ehdotan, että tästä "Hessu"-sivusta tehdään luokittelu-sivu linkkeineen muille "Hessu"ja käsitteleville sivuille--Analyysi 7. syyskuuta 2005 kello 12.50 (UTC)

Tein sivusta äskettäin täsmennyssivun. --Finlandia 7. syyskuuta 2005 kello 12.51 (UTC)

Pitäiskö Hesestäkin tehdä sitten vastaava täsmennyssivu Hesburgeriin ynnä muihin Hessuihin? Hese on nimittäin ehkä biljardi kertaa käytetympi lyhenne Hesburgerista kuin Hessu ;D (Sinänsä pidän tätä täsmennyssivua melkoisen turhana, mikäli se ei muuten tullut selväksi) BrDead 7. syyskuuta 2005 kello 12.59 (UTC)

Minun mielestäni ei tarvitse. Hese-nimi viittaa aika itseoikeutetusti "Hesen burgerin", "Hesburgerin" perustajaan Heikki Salmelaan tai hänen perustamaansa kyseiseen ravintolaketjuun. Itselleni ei ainakaan tule nimestä "Hese" mieleen ketään muuta merkittävää, joka tähän nimeen suoraan yhdistyisi. Sen sijaan "Hessu"-nimitystä käytetään monista muistakin. Katsoin vielä tänne viittaavat sivut, ja siellä oli Luettelo suomalaisista miesten etunimistä. Lisään siksi tämän merkityksen artikkeliin.--Analyysi 7. syyskuuta 2005 kello 13.15 (UTC)