Keskustelu:Helsingin Suomalainen Klubi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sivun otsikon tulisi olla: Helsingin Suomalainen Klubi  –Kommentin jätti 128.103.221.65 (keskustelu)

Artikkeli on kyllä harvinaisen huono. Ehdottaisin, että kustakin "Suomalaisesta Klubista" laaditaan oma artikkelinsa. Tämä on perusteltua, koska näillä ei ole mitään yhtenäistä kattojärjestöä tai -organisaatiota kuten vaikkapa Rotareilla tai Leijonilla. Kullakin Klubilla on oma taustansa ja historiansa eikä niitä saa mitenkään ahdettua yhteen muottiin, vaikka toki yhteisiäkin piirteitä on etenkin syntyvaiheissa. Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä ja nyt näitä ei ole syytä käsitellä yhden otsikon alla. Voin itse ehtiessäni kirjoittaa artikkelin Helsingin Suomalaisesta Klubista, jonka jäsen olen jo pitkään ollut.  –Kommentin jätti 62.78.193.122 (keskustelu)

Sivu tulisi siirtää nimelle Helsingin Suomalainen Klubi sivun siirtotoiminnolla. Tamperelaisesta klubista voi luoda oman artikkelinsa, johon tiedot tästä artikkelista huomauttaen asiasta muokkausyhteenvedossa. --Alcedoatthis 27. tammikuuta 2011 kello 23.55 (EET)

Helsingin Suomalaisesta Klubista on juuri laadittu uusi sivu. Tämän tulisi olla Tampereen Suomalainen Klubi.  –Kommentin jätti 62.78.193.122 (keskustelu)

Näin siis ei pitänyt toimia, vaan koko sivu muokkaushistorioineen oli tarkoitus siirtää nimelle Helsingin Suomalainen Klubi. Sen jälkeen tästä sivusta Suomalainen Klubi (joka siirron jälkeen on uudelleenohjaus) tulee tehdä niin kutsuttu täsmennyssivu. Tampereen klubin tiedot voi siirtää omaan artikkeliinsa copy-pastella, mutta asiasta pitää mainita muokkausyhteenvedossa. Sivun siirtäminen ei kuitenkaan onnistu ennen kuin ylläpitäjät tulevat apuun. Siihen asti toivon malttia ja kärsivällisyyttä. --Alcedoatthis 28. tammikuuta 2011 kello 01.16 (EET)