Keskustelu:Hausjärvi

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Virallisesti Nyry ei ole kylä (saati Kuru-Nyry) vaan Nyryksi kutsuttu alue kuuluu Vantaan kylään (jota ei myöskään tuossa listassa ole). -H  –Kommentin jätti 88.112.206.31 (keskustelu)


Asia koskee tuota oitin junavuoroja, niitä on laskelmieni mukaan nykyisin kahdeksantoista kahdentoista sijaan kun tämä "Uusi Juna-Aika" alkoi. -.-

- Jii92

Ps. Eli jos tästä ollaan samaa mieltä, niin muokkaukseni takaisin. :>

Tekijänoikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Aika selvä tekijänoikeusrikkomus, tekstit on 1:1 kopioitu kunnan koitsivuilta:

  • Historia, Majava antoi nimen pitäjälle, Vaakuna: [1]
  • Suomen ensimmäinen koulu 1856: [2]

--BishkekRocks 2. marraskuuta 2006 kello 22.05 (UTC)

Linkit eivät minulla toimineet, mutta löysin haulla kunnan sivuilta nuo. Copyvioja oli ilmeisesti tullut lähinnä kahdelta käyttäjältä: [3] [4] [5]. Poistin kyseiset tekstit. --Hasdrubal 3. marraskuuta 2006 kello 06.59 (UTC)

Ei ole tekijänoikeusrikkomus ! Tottakai teksti on 1:1. Ko artikkeleiden kirjoittaja on kunnan kotisivujen ylläpitäjä. Artikkelit on poistettu turhaan. Ei näytä Wikipedia toimivan, kun asiallisia juttuja poistetaan.Kommentin jätti 81.16.77.2 (keskustelu – muokkaukset).

Wikipedia joutuu suhtautumaan tekijänoikeusrikkomuksiin vakavasti ja valitettavasti tämän takia ei valitettavasti voida olettaa, että toiselta nettisivulta kopioitu materiaali olisi aina lainmukaista. Yleensä se ei ole. Jos kunnan sivuilla esiintyvien tekstien tekijänoikeuksien haltija haluaa lisensoida tekstinsä Wikipediaan GFD-lisenssin mukaisesti, hän voi tehdä niin ja Wikipedia on siitä hyvin kiitollinen. Hänen tulee kuitenkin tehdä selväksi omistavansa tekijänoikeudet vähintään muokkauksen yhteenvetokentässä ja mielellään tällä keskustelusivulla (vrt. esim. vastaava tapaus [6]). Kyseinen käyttäjä ei ollut näin tehnyt. Jos ymmärsin oikein, sinä et ilmeisesti tekijänoikeuksien haltija ole, joten jäämme odottamaan hänen reaktiotaan. --Hasdrubal 16. marraskuuta 2006 kello 09.47 (UTC)