Keskustelu:Hakaniemi

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hmm. Mielestäni hakaniemi kuuluu kallioon. Pitäisikö se panna listaan kenties kallion jälkeen sulkuihin, ja sulkuihin voisi panna myös sörnäisen? Ja eikös torkkelinmäki oli se mäki siellä linjojen päällä, jolloin sekin kuuluu pikemminkin kallioon kuin olisi oma kaupunginosansa? --Toni 07:32 elo 3, 2004 (UTC)

'Aiheesta populaarikultturissa' Tavaramarkkinoiden kappaleessa Kevät: "kuljen Hakaniemen rantaa, tuuli ei tuule mutta jalat vielä kantaa" muistaakseni. 85.217.15.230 10. helmikuuta 2014 kello 17.46 (EET)

Hakaniemen nykyasujamisto[muokkaa wikitekstiä]

Ei Hakaniemessä asu juurikaan maahanmuuttajia eikä värillisiä. Ne pienetkin asunnot ovat niin kalliita, että koko seutu on peräti keskiluokkaistunut. Etniset kaupat sijaitsevat Hakaniemessä, koska sinne on erinomaiset liikenneyhteydet. Erkki Nordberg, Hakaniemen asukas vuodesta 1979. Kommentin jätti Enordber (keskustelu – muokkaukset).

Artikkelin loppupuoli on tosiaan ihan höpöpuhetta. Asuntojen hinnat ja vuokrien taso ovat nousseet alueen tullessa keskiluokan suosioon ja pienituloisten muuttaessa halvemmille alueille. Maahanmuuttajia asuu alueella myös hyvin vähän samasta syystä. Edellisessä kappaleessa mainittu "väestökato" on normaalia asumisväljyyden kasvua, mikä on tyypillistä kaikille vanhoille kaupunginosille. Joku metro ei vaikuta tällaiseen väkiluvun pienenemiseen millään lailla. 128.214.149.64 12. joulukuuta 2008 kello 14.08 (EET)