Keskustelu:Habbo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on keskustelusivu, jolla keskustellaan vain muutoksista artikkeliin Habbo. Keskustelusivuja ei pidä käyttää mielipidepalstana oman maailmankatsomuksensa tai poliittisen mielipiteensä ilmaisemiseen. Tämänkaltaiset kommentit voidaan poistaa.

Allekirjoita aina kommenttisi kirjoittamalla neljä tildeä kommentin perään (~~~~). Jos aloitat keskustelun uudesta aiheesta, kirjoita se keskustelusivun loppuun ja anna sille == Kuvaava otsikko ==. Jos olet uusi käyttäjä Wikipediassa, lue ensin keskustelusivujen säännöt ja Wikipedian käytännöt.

Artikkelin mainosmaisuus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä artikkeli on hyvin pitkälle MAINOS

Habbo Hotelliin liittyy myös negatiivisia piirteitä, sen kauniin menestystarinan lisäksi.

Ongelmallisena on pidetty sitä että maksullista peliä pelaavat 10-15 vuotiaatkin, jotka maksavat pelissä ostoksiaan kännykällä, usealle perheelle on tullut yllätyksenä suuria kännykkälaskuja ilman että vanhemmat olisivat antaneen lain vaatimaa suostumusta myynistä alaikäiselle holhottavalleen.

Habbo Hotellin myyntitapahtumia tulisi verrata postimyyntiin jossa alaikäisen on ostaessaan saatava holhoojalta allekirjoitus tilauspaperiin. Em. mainitun kaltainen kontrolli puuttuu Habbo Hotel palvelusta.

--- lainaus artikkelista.

Habbo Hotelin peruskäyttö on ilmaista. Valtaosa palvelun käyttäjistä viettääkin aikaansa hotellissa ilmaiseksi. Palvelussa voi tehdä ilmaiseksi myös huoneen, jonka sisustaminen pitää kuitenkin maksaa Habbon omalla maksuvälineellä, Habbo-kolikoilla. Habbo-kolikoilla voi ostaa myös muita palveluita, kuten poletteja eli lippuja esimerkiksi uimahyppytorniin, sekä kuukausittain maksettavan Habbo Club -jäsenyyden, jolla saa muun muassa uusia huoneiden lattiapohjia, vaatteita, sekä kuukausittaisin ilmaisen klubin jäsenille tarkoitetun huonekalun.


Vai peruskäyttö ilmaista, mitä hauskaa siinä on kun saa tyhjän huoneen ilmaiseksi? Eihän tyhjällä huoneella tee mitään, koko palvelun ideahan on siinä että lapsista on hauska sisustaa virtuaalista huonetta ja kutsua kavereita katsomaan mutta se MAKSAA jopa satoja euroja, Kun peelo saa salasanat ja varastaa huonekalut kuten on tapahtunut useasti habbo hotellissa.

Maksullista virtuaalielämää, voiko turhempaa olla?

Kuluttajaviraston tiedote[muokkaa wikitekstiä]

http://www.kuluttajavirasto.fi/user_nf/default_mag.asp?id=14835&site=39&tmf=10233&lmf=14829&mode=readdoc&1=1

Habbo Hotellin ongelmana on mainokset pelissä[muokkaa wikitekstiä]

Habbo Hotel peli sisältää mainoksia joita lasten on vaikea havaita ja mieltää mainoksiksi. Tästäkin olisi syytä varoittaa Habbo Hotell peli artikkelissa, eikä kertoa siitä miten sulake labs aikoo laajentua maailmalla..

(Kommentin jätti käyttäjä 80.186.151.152 (keskustelu · muokkaukset)

Mielestäni mainokset on melko helppo mieltää mainoksiksi, jos niissä lukee Mainos. –Anchjo(jutskaa) 5. elokuuta 2005 kello 20:12:51 (UTC)
Alle 15 vuotiaille mainokset ovat hankala käsite vaikka niissä lukisi isolla "Mainos" koska mainos vetoaa tunteisiin ja haluihin kuulua sosiaaliseen ryhmään ja siten mainostettava asia on saatava jotta kuulutaan ryhmään tai ollaan jotenkin "ryhmässä parempi". Mm. RAY ei jakele mainoksia paikkoihin minne alle 15 vuotiaat pääsevät ilman vanhempiaan. Jopa alle 18 vuotiailla on ongelmia mainonnan käsittämisessä.  –Kommentin jätti 213.130.237.234 (keskustelu – muokkaukset)

Artikkeli on kieltämättä hieman yksipuolinen. Mikään ei kuitenkaan estä sinua lisäämästä siihen kriittisiäkin näkökulmia kunhan se tapahtuu Wikipedian käytäntöjen mukaisesti, ks. Wikipedia:Neutraali näkökulma ja vastaava täydellisempi englanninkielinen dokumentti en:Wikipedia:NPOV. Esimerkiksi voisi lisätä osion "Kritiikkiä", jossa tuodaan esiin kriittisiä puheenvuoroja (niiden esittäjät yksilöiden) ja yhtiön vastaukset niihin. --Hasdrubal 16. huhtikuuta 2005 kello 10:35:57 (UTC)

Mielestäni artikkelissa on paljon tarpeettomia osia, joiden pelkkä tarkoitus on mainostus. Koska ketään ei kiinnosta korjata artikkelia, tarjoudun karsimaan sen erittäin rankalla kädellä. Vastustaako joku? --Jgrr 20. heinäkuuta 2005 kello 11:37:28 (UTC)

Joku varmasti palauttaa jos liikaa tulee karsittua.. ;) --Harriv 20. heinäkuuta 2005 kello 11:41:44 (UTC)
Minusta artikkelissa ei kovin paljon tällaista ilmiötä ole? Millaiset asiat artikkelissa mielestäsi menevät mainostuksen puolelle? (Omasta mielestäni suoraan mainostuksen kaltaista on vain tämä: "Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille...") Samulili 20. heinäkuuta 2005 kello 11:44:20 (UTC)
Koko artikkeli kuulostaa siltä, että sen on kirjoittanut firman PR-osaston edustaja. Ongelma ei siis ole missään tietyssä kohdassa, vaan artikkelin rakenteessa ja sävyssä. Artikkelia ei ole kirjoitettu tietosanakirjamaisesti vaan nimen omaan esittelyksi. --Jgrr 20. heinäkuuta 2005 kello 11:50:22 (UTC)
Tuo Samulilin mainitsema kohta oli tosiaan sopimatonta ja Jgrr:n muutokset muuten ihan hyviä, mutta tässä muutoksessa on mielestäni poistettu liikaa tavaraa. Miksi esimerkiksi maininta erilaisista huoneista piti poistaa? Se kuvailee Habbon rakennetta, jota pitäisi vain kuvata lisää. Muutkin poistetut kohdat ovat mielestäni ihan sopivia, vaikken ehkä olekaan jäävi sanomaan, kun olen varmaan ne itse sinne lisännyt.  –Kommentin jätti Anchjo (keskustelu – muokkaukset)
Kirjoitin uudelleen osan poistetusta tavarasta, katson vielä parin päivän sisällä lisää ja poistan sitten neutraaliusleiman, jos kukaan muu ei sitä vaadi. --Tynkänen 28. elokuuta 2005 kello 07.54 (UTC) (ent. Jgrr)
Poistin kohdan, jonka mukaan pelin varsinainen ydin on oman hotellihuoneen sisustaminen. Habbo Hotel on ensisijaisesti keskustelupaikka ja omat huoneet ovat vain lisuke, eivät ydin. –Anchjo(jutskaa) 28. elokuuta 2005 kello 11.09 (UTC)
Ajattelin itse kirjoitella hieman kritiikkiä Habboa kohtaan, kunhan löydän lähteitä koskien esimerkiksi kuluttajainsuojaviranomaisten mielenkiinnosta Habboa kohtaan. Sen sijaan tuo Tunnustuksia-kohta on nykyään huono. Dodo-palkinto on yksi mitätön palkinto useista Habbon/Sulakkeen saamista palkinnoista, mutta toisaalta niiden tuominen esille olisi sitten taas liikaa mainoksellisuutta, vai? –Antti Leväsaari(jutskaa) 20. heinäkuuta 2005 kello 15:07:12 (UTC)
Vanha totuushan on, että ennen lapset leikki barbeilla ja muilla leluilla, nyt virtuaalileluilla (Habbo Hotel, runescpae jne). Jokainen tyttö / tytön vanhempi tietää kuinka kalliita Barbit itse asiassa on, joten ei virtuaalihotelli sen kalliimaksi leikiksi tule kuin muutkaan. Tietysti koko idea on vähän liian "kova" lapsille, kun eivät osaa kontroloida rahankäyttöä, mutta Sulakehan toteutti kuluttajasuojaviranomaisen vaatimukset; MTV3 ja SubTV eivät toteuttaneet Kuluttajasuojaviranomaisen vaatimuksia omissa tekstiviestichateissaan; uskoisin, että suuremman siivun kännykkälaskuista vie telkkarichatit kuin virtuaalihotelli. Kritiikkiä huonekalujen varkaita jne. peeloja kohtaan on aiheetonta kohdistaa Sulakkeeseen, kun samaa peeloutta taphtuu jokaisen maksullisen palvelun yhteydessä, viimeisinpänä Ruotsin Nordean kohdalla.  –Kommentin jätti 81.175.188.12 (keskustelu – muokkaukset)

Osittainen suojaus[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisikö artikkeli suojata anonyymien muokkauksilta? Vandalismia näyttäisi olevan päivittäin. –Anchjo(jutskaa) 7. maaliskuuta 2006 kello 12.42 (UTC)

Kannatan//John Locke 16. heinäkuuta 2006 kello 22.35 (UTC)
Mä myös on niin näkyvä Lolli 13. toukokuuta 2007 kello 15.48 (UTC)
Kannatetaan Arla Arla 3. elokuuta 2007 kello 16.48 (UTC)

Sivu pois kokonaan[muokkaa wikitekstiä]

Tämä on aivan turha sivu, kuin myös koko Habbo. Pepe1337 3. marraskuuta 2006 kello 19.05 (UTC)

Järjestä poistoäänestys. --Iossed 3. marraskuuta 2006 kello 19.09 (UTC)
Habon turhuuteen en ota kantaa, mutta et kai väitä, ettei se ole tarpeeksi merkittävä? Jos tämä poistetaan, laita samalla äänestykseen vaikka RuneScape. --Jetman 3. marraskuuta 2006 kello 19.12 (UTC)
Poistoäänestyksiä järjestettäessä kannattaa myös miettiä tuleeko se menemään läpi. Tämän artikkelin tapauksessa en todellakaan sitä usko. --Iossed 3. marraskuuta 2006 kello 19.14 (UTC)

Puolan Habbo[muokkaa wikitekstiä]

Älkää ottako pois sitä Puolan Habboa, sellainen on tulossa! Lähde joko puolan tai unkarinkielinen Wikipedia, en muista tarkkaan. Tabasco 1. maaliskuuta 2007 kello 20.43 (UTC)

Habbossa on vaikka miljoona erilaista yhteisöä. Tarpeetonta niitä on tässä aiheessa mainita; jos yhteisönne mielestäsi on merkittävä, tehkää siitä oma artikkeli. //John Locke 22. huhtikuuta 2007 kello 16.16 (UTC)

Sen takia yhteisöistä olisikin hyvä kirjoittaa. Kaipa itse olisit voinut ensin keskustelusivulla ottaa kantaa ennen kuin poistit kyseisen kohdan? Kohta ei ehkä kyseissä kirjoitusmuodossaan ole kannattava säilyttää, mutta ei sitä poistaa kannata. Deletoimisen sijaan olisit voinut muokata kyseistä kohtaa yleistävämmäksi. --Olimar [□] 22. huhtikuuta 2007 kello 16.54 (UTC)
Tarvitaanko jokaisesta yhteisöstä oma maininta? Kohta täällä on omat artikkelit jengeistä, kerhoista, muotinäytöksestä, sairaaloista jne. varmaan löytyy satoja eri yhteisöä, jotka ketsuppipullon aukausun myötä haluaa tänne maininnan omasta yhteisöstään. Teen neutraalin maininnan Habbossa pelattavista yhteisöistä, kunhan kerkeän. Noita mainintoja on poistettu iät ja ajat, sen vuoksi poistin ne keskustelematta. //John Locke 22. huhtikuuta 2007 kello 18.05 (UTC)

Maksuväline[muokkaa wikitekstiä]

Muistaakseni Habbon omilla sivuilla puhutaan jatkuvasti koleista, ei kolikoista. Jos näin on, niin sehän olisi korjattava tuonne artikkeliin. //John Locke 8. heinäkuuta 2007 kello 16.01 (UTC)

Artikkelin ensimmäisessä kuvassa ainakin lukee "0 kolikkoa, kuinka ostan?" eli siinä ainakin puhutaan kolikoista. --JannE 8. heinäkuuta 2007 kello 16.06 (UTC)


Mitä kirottua?[muokkaa wikitekstiä]

Kirjoitin tässä habbon uudistuksista ja siitä uudesta höpöfiltterihommasta ja se kumottiin. Mitä hemmettiä? --84.250.142.141 13. heinäkuuta 2007 kello 07.09 (UTC)

Osittainen suojaus[muokkaa wikitekstiä]

Eikö olisi jo aika suojata tämäkin anonyymeiltä, kun artikkelia on vandalisoitu vaikka kuinka paljon? --Johney (keskustelu) 13. marraskuuta 2007 kello 19.00 (UTC)

Suojasin. Laitoin suojauksen pituudeksi viikon, mutta katsotaan, jos aikaa joudutaan pidentämään. -JannE 13. marraskuuta 2007 kello 19.05 (UTC)

Poistin Habbo Club-osiosta tekstin "Ja on olemassa sivuja joista voi hankkia ilmaseks habbo koleja ainakin 50000 sivuja ei kerrota." Sellaisia sivuja ei ole olemassa, siellä kysytään hahmon nimi ja salasana, joilla pöllitään hahmon tavarat. Kommentin jätti 88.112.173.142 (keskustelu – muokkaukset).

Habbo Club -osio.[muokkaa wikitekstiä]

Poistin osiosta Habbo Club tämän tekstin: "Ja on olemassa sivuja joista voi hankkia ilmaseks habbo koleja ainakin 50000 sivuja ei kerrota." Tuollaisia sivuja ei ole olemassa, koska siellä kysytään hahmon nimi ja salasana -> hahmon tavarat pöllitään Kommentin jätti 88.112.173.142 (keskustelu – muokkaukset).

Poistin artikkelista koko Habbo Club -osion ja vähän muutakin. Jos jotakuta todellakin kiinnostaa nuo jutut niin tehköön itsellensä hahmon kyseiseen chattiin. --Cary 16. tammikuuta 2009 kello 23.30 (EET)[vastaa]
Toisaalta eihän Meksiko artikkelistakaan poisteta kokonaisia osiota ja sanota "ostakoot liput siihen kaupunkiin ja käykööt itse katsomassa" //John Locke 24. tammikuuta 2009 kello 20.36 (EET)[vastaa]

Artikkelin vanhuus[muokkaa wikitekstiä]

Eli koko tämä Habbo artikkelihan on pahasti vanhentunut. Osa noista Hotelleistakin jo lopetettu ja toimintoja muokattu. Itse en ala enää päivittämään, koska jo kerran poistettu meikäläiseltä kaikki muokkaukset tästä, koska kohta ecotronista ei miellyttänyt erästä henkilöä. Joku muu siis päivittämään, kun en itse viitsi alkaa ottamaan sitä riskiä, että tuntien työ taas hukkaan.

Hene 133 23. huhtikuuta 2009 kello 16.16 (EEST)[vastaa]

Artikkeli on puutteellinen[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelista huomaa, että kirjoittajana on ollut joku hieman nuorempi henkilö (puuttuu isoja alkukirjaimia ynnä muuta) ja muutenkin tämä artikkeli on hyvin pitkälle vain 'habbo-opas', jos joku tajuaa mitä ajan takaa. Tämän pitäisi olla tietosanakirja, ei mikään opaskirja jossa kerrotaan jokaisesta pelistä jokainen pieni asia ja yksityiskohta, kuten tässä artikkelissa on kerrottu. --194.111.49.108 27. toukokuuta 2009 kello 14.22 (EEST)[vastaa]

Itse yritän kaikista artikkeleista noita kirjoitusvirheitä aina korjailla. Osan tästä artikkelista aikoinaan kirjoitin lähes kokonaan uudestaan, kun ei ollut minkäänlaista käsitystä hyvästä kirjoitusasusta. Hene 133 27. toukokuuta 2009 kello 16.12 (EEST)[vastaa]

Olisiko aika estää Runescape -artikkelin tapaan tämäkin rekisteröytymättömien muokkauksilta? Jatkuvasti tulee kaikenlaista "happo on paska lol xdxdxdxdxdx noob" -tekstejä tuonne väliin ja lisäksi riesana ovat nämä "suurin fanisivu on osoitteessa www.munhabbosivut.suntuubi.org".--Hene_133- Asiaa? 18. syyskuuta 2009 kello 17.00 (EEST)[vastaa]

Olen ajatellut tuota ihan samaa, että miksi Habbo sivua ei ole suojattu mutta RuneScape sivu on. Vähän saman kaltaisia ongelmia tulee molemmille sivuille. Kannatan että Habbo sivu suojataan. Aleksi.r.96 15. joulukuuta 2009 kello 18.08 (EET)[vastaa]
Suojattiin muuten myöhemmin minun pyynnöstäni. Tuosta on merkkinä harmaa munalukko artikkelisivulla ;)-Henswick- (Entinen Hene_133, nimi muutettu) 15. joulukuuta 2009 kello 18.46 (EET)[vastaa]

Joulukalenteri (2009 jne.)[muokkaa wikitekstiä]

Joulukalenteri 2009 liittyvän aiheen voisi tehdä ja kertoa viime vuosien joulukalenterista ja sen lahjoista. Esim. muistan mitä silloin on ollut.  –Kommentin jätti 80.186.164.171 (keskustelu – muokkaukset)

miten habbo poistetaan  –Kommentin jätti 88.193.48.168 (keskustelu – muokkaukset)

Habbossa ilmestyi uusi ominaisuus, VIP, vuonna 2010. VIP maksaa 25 kolikkoa kuukausi. VIP:it saavat uusia värejä, vaatteita, hiuksia, sekä tavaroita ja muita etuja. VIP:in ilmestyminen aiheutti sen, että HC (Habbo Club) alkoi maksaa 15 kolikkoa. VIP:issä kehitellään koko ajan uusia ominaisuuksia jne.  –Kommentin jätti 83.100.72.223 (keskustelu – muokkaukset)

Kävin lisäilemässä jotain.-Henswick- Toivomuskaivo 17. toukokuuta 2010 kello 21.23 (EEST)[vastaa]

Artikkeli kökkö[muokkaa wikitekstiä]

Olenko ainoa, kenen mielestä tämä artikkeli on hieman kökkö? Kirjoitusasu ei ole paras mahdollinen ja liiat kuvat tekevät artikkelista mielestäni liian ns. lapsellisen. Enkkuwikissä on mielestäni parempi artikkeli -Cary 16. kesäkuuta 2010 kello 17.42 (EEST)[vastaa]

Olen korjannut muutamia kohtia, tulevaisuudessa tarkoitus korjata lisää. --Cary 5. heinäkuuta 2010 kello 16.55 (EEST)[vastaa]
Nyt on korjattu artikkelia aika kovallakin kädellä, mutta mielestäni tällä hetkellä artikkeli näyttää paremmalta kuin aikoihin. Pakko lainata en-wikistä tämä:
Q: Should I be putting information into the article that only Habbo users would be interested in?
A: No. No matter the number of users or the amount of users that actually visit this article, this is still an encyclopedia, not a user guide. --Cary 7. heinäkuuta 2010 kello 10.54 (EEST)[vastaa]

Nykyiset hotellit[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko suljetut hotellit merkitä eri taustavärillä (Harmaa tms.?)?-Henswick- Toivomuskaivo 6. heinäkuuta 2010 kello 19.36 (EEST)[vastaa]

Siitä vaan, jos taitoa löytyy. --Cary 7. heinäkuuta 2010 kello 10.37 (EEST)[vastaa]

Suosituimmat fanisivustot[muokkaa wikitekstiä]

http://www.Habbomatic.com http://www.bugila.zxq.net http://www.avainsana.net  –Kommentin jätti 88.114.161.10 (keskustelu – muokkaukset)

Habbo Hotel, entinen Kultakala, ei ole peli, se on chat. Miksi siis Habbon wikipedia sivuilla lukee että se on peli? Typerää väärää informaatiota.  –Kommentin jätti 88.114.161.10 (keskustelu – muokkaukset)

Suojauksesta[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisikö tämän artikkelin IP-suojaus poistaa kokeilun vuoksi pariksi viikoksi? Aihepiiri on sellainen että se ei juuri vakikäyttäjiä innosta ja artikkeli on tämän takia vanhentunut pahasti. Jos homma ei toimi niin aina voidaan palata suojaukseen.-Henswick 1 3. maaliskuuta 2011 kello 19.05 (EET)[vastaa]

Ehdotan artikkelin suojauksen poistamista toistaiseksi, yllä ne perustelut tulivatkin. --Cary 10. huhtikuuta 2011 kello 14.52 (EEST)[vastaa]

No poistetaan nyt ainakin joksikin aikaa. Jos vandalismia alkaa tulla, niin uudelleen suojaukseen. Onhan tämä jo puolitoista vuotta ollutkin suojattuna. --Stryn(k) 10. huhtikuuta 2011 kello 14.56 (EEST)[vastaa]
Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Olen parantanut artikkelia ja lisännyt lähteitä. Mielestäni artikkeli sisältää selkeät perustiedot aiheestaan ja on muutenkin kunnollinen. --Cary 10. toukokuuta 2011 kello 13.11 (EEST)[vastaa]

Historia-osio on aika lyhyt ja pääosin lähteetön. Lisäksi artikkelissa on paljon epäolennaisia asioita, kuten "käyttäjä voi liittyä enintään 50 ryhmään.". Näköjään täysin lähteettömiä kohtia on paljon lisää vielä alempana. En kannata tällaisenaan lupaavaksi. --Stryn(k) 10. toukokuuta 2011 kello 14.41 (EEST)[vastaa]
Tolkuton määrä kohtia ilman viitettä. Aivan liikaa. --Lakritsa 10. toukokuuta 2011 kello 22.06 (EEST)[vastaa]
Nyt on lähteistetty, olisiko ainesta lupaavaksi? Lähteiden määrä noussut noin 30:lla, mutta eihän se määrä vaan laatu! --Cary 11. toukokuuta 2011 kello 23.06 (EEST)[vastaa]
Miksi englannin kielisen Habon kohdalla on jenkkien lippu? Olet ilmeisesti pyrkinyt lähteistämään koko artikkelin, josta aivan valtavan iso plussa. Kuitenkin muutama lähteetön kappale vielä, et löytänyt ilmeisesti lähdettä? Pitäisikö siis poistaa ne kokonaan? --Lakritsa 12. toukokuuta 2011 kello 06.48 (EEST)[vastaa]
Pitää katsoa löytäisikö niihinkin lähteen (ja kyllä varmaan löytyy), kotisivut uudistuivat 2006 ja näin ollen vanhat uutiset katosivat. Web archiven avulla saattaisi löytyä. Poistin lipun. --Cary 12. toukokuuta 2011 kello 11.36 (EEST)[vastaa]
Habbo Hotelin valvonta-osiossa on kaksi eri aikakautta vastakkain: Ensin puhutaan kiroilusuodattimesta, sitten sanotaan että hotellissa saa nykyään kiroilla. Lisäksi kappaleessa on lähteetön osio kirosanasuodattimen ongelmista, jonka voisi poistaa. Muistan kyllä tuon "iloi*****"-jutun olleen totista totta silloin, kun pienempänä kävin Habossa, mutta lähde pitäisi saada.--Bluto 12. toukokuuta 2011 kello 12.15 (EEST)[vastaa]
Poistin artikkelista oikean, mutta lähteettömän väitteen kirosanasuodattimen ongelmista. Siitä sen verran, että se on yhä käytössä palvelussa, mutta yli 13-vuotiaat saavat itse päättää sen käytöstä. Kiroilu ei ole suotavaa, mutta kylläkin sallittua.
Valvonta-osion alla on vielä yksi lähteetön kohta vapaaehtoisista valvojista (=Habbo-oppaista), jossa mainitaan heidän joukkopotkuistaan syyskuussa 2005. Siitä en löytänyt mitään erillistä uutista=lähdettä (ei ole yllätys, ettei Sulake tehnyt aiheesta uutista Habboon), mutta tässä on palvelun kotisivujen kysyttyä-osio elokuulta 2005, jossa on vielä oma osionsa Habbo-oppaista. Marraskuussa 2005 osiota ei enää ole. --Cary 12. toukokuuta 2011 kello 22.03 (EEST)[vastaa]

Suurin osa lähteistä näyttää olevan Habbon omilta sivuilta. Angelfire-lähteet pitäisi ottaa kokonaan pois, koska ne eivät ole hyviä lähteitä. Ensimmäinen hotelli -kappaleessa on paljon tekstiä, joita ei annetuissa lähteissä mainita. En edelleenkään kannata lupaavaksi. --Stryn(k) 16. toukokuuta 2011 kello 17.42 (EEST)[vastaa]

Habbon omilta sivuilta lähteistäminen on käytännön pakko, sillä virtuaalimaailmoista ei ole kolmansilla osapuolilla kovin hyviä kuvauksia. Iivarius 20. toukokuuta 2011 kello 08.47 (EEST)[vastaa]
Näinhän se on. --Stryn(k) 20. toukokuuta 2011 kello 10.22 (EEST)[vastaa]

Joidenkin tietojen, esimerkiksi käyttäjämäärän kohdalla tulisi olla tuoreempaa tietoa. Nykyinen lähdehän on vuodelta 2005. J.K Nakkila 18. toukokuuta 2011 kello 18.51 (EEST)[vastaa]

Otan pois arvioinnista. Ei konsensusta lupaavaksi.--Tanár 23. toukokuuta 2011 kello 23.00 (EEST)[vastaa]

Sivua pitää päivittää[muokkaa wikitekstiä]

sivun tiedot ovat vanhentuneet ja vaadin sen päivittämistä. Tyytymcsquirrel (--88.195.98.251 2. kesäkuuta 2011 kello 12.51 (EEST))[vastaa]

Ihan vapaasti voit itse päivittää, jos huomaat päivitettävää. --Stryn 2. kesäkuuta 2011 kello 12.53 (EEST)[vastaa]

Habon Julkiset tilat aiotaan poistaa[muokkaa wikitekstiä]

Sulake ilmoitti Habossa, että aikoo poistaa Habon julkiset tilat jotta käyttäjät voisivat tehdä omia julkisia tiloja, jotka näkyisivät kaikissa Habbo Hotelleissa. Kommentin jätti V-M Osterman (keskustelu – muokkaukset)

Kaikki,mitä kirjoitan habbosta...poistetaan.se on täysin totta, ja lähteenä toimii itse habbon sivut. älkää poistako. olen kirjoittanut vaivalla.--tyytymcsquirrel 5. heinäkuuta 2011 kello 16.31 (EEST)[vastaa]

Ei ole tarpeen kertoa kaikista yksityiskohdista. Lisäksi lisäämissäsi teksteissä on paljon kirjoitusvirheitä, ja tiedot ovat lähteettömiä. --Stryn 5. heinäkuuta 2011 kello 16.49 (EEST)[vastaa]

Sotkin vahingossa sivun sisältöä. Olen pahoillani.

--212.90.75.57 13. marraskuuta 2011 kello 20.44 (EET)[vastaa]

No problem. Korjattu. --Otrfan 13. marraskuuta 2011 kello 20.47 (EET)[vastaa]

Habbo hotelli artikkelissa vanhentunutta tietoa[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedia voisi päivittää tietojaan, kun omat muutokseni eivät ole saaneet lupaa: Hotellissa pystyy liittymään VIP - jäsenenä 100 ryhmään, mikä on todistettu, ja ilmaiseksi pelaavien 50 ryhmään. Sen lisäksi suosituimmat huoneet ym eivät löydy enää verkkosivuilta!  –Kommentin jätti 212.90.74.211 (keskustelu – muokkaukset) 12.6.2012 kello 10.44

Itse olen VIP, ja voin liittyä vain 50 ryhmään, eli asia on todistettu niin että VIP:it voivat vain 50 ryhmään liittyä. --TheSkigu (Keskustelua) 8. elokuuta 2012 kello 16.56 (EEST)[vastaa]

Habbo käsikirja[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko tähän Habbon artikkeliin laittaa osion ja/tai oman artikkelin Habbo käsikirjasta? Jos voi, voin tehdä sellaisen, sillä minulla on Habbo käsikirja. --TheSkigu 4.8.2012 kello 09.52

Höpöfiltteri[muokkaa wikitekstiä]

Onkohan täällä joku Habbon pelaaja? Jos on, niin voisiko käydä tarkistamassa ja mahdollisesti lisätä artikkeliin lähteen sille, että höpöfiltteri on tullut peliin takaisin, kuten ip tässä muokkauksessa väittää. --Stryn (keskustelu) 4. lokakuuta 2012 kello 20.10 (EEST)[vastaa]

http://kalasaitti.net/index.php?sivu=palsta&id=822 Tossa linkki!

Habbo uudistunut - Aihe vanhentunut[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli on ajasta jäljessä se kyllä nyt on sanottava. Ajattelin että sitä voitaisiin uudistaa mittavasti. Kuvat kaipa käy vaikkeivat olekaan ajan tasalla, mm. etusivu uudistunut jo englanninkielisessä hotellissa ja tuollaisia julkisia tiloja ei ole enää vaan näköjään jotain ihan muuta.--TimTam (keskustelu) 16. maaliskuuta 2013 kello 18.26 (EET)[vastaa]