Keskustelu:Haapaveden teknologiakylä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Wikipediassa on muitakin pienten kaupunkien Teknologiakylien sivuja, jotka lisäksi näyttävät olevan hyvin mainosluonteisia. Mistä siis tällainen diskriminaatio? Kommentin jätti Pasi.anttila (keskustelu – muokkaukset).

Niin kuin esimerkiksi? --Ulrika 28. syyskuuta 2007 kello 08.22 (UTC)

En kannata tästä artikkista äänestämistä, koska lopputuloksen arvaa. Haapaveden kunnan alueella teknologiakylä voi olla merkittävä asia (esim iso linkki kunnan etusivulla), mutta Suomen mittakaavassa tuskin. --Wipu 28. syyskuuta 2007 kello 09.06 (UTC)
Lisäyksen varmuuden vuoksi vielä, omasta puolestani voi poistaa roskana tai olla poistamatta. --Wipu 28. syyskuuta 2007 kello 09.25 (UTC)

Kun oikein etsin, löysin Tampereelta Hermian, Turusta Turku Science Parkn, Oulusta Technopolis Oyj:n ja Espoosta Teknillisen korkeakoulun. Onhan ne pieniä kaupunkeja - tai mihin nyt vertaa. Mutta käsittääkseni niillä on valtakunnallista merkitystä. --Ulrika 28. syyskuuta 2007 kello 09.16 (UTC)

Esimerkiksi hakusanalla teknologiakeskus löytää linkkejä sellaisiin kaupunkeihin kuin Hyvinkää ja Alavus. Molemmat ovat hyvin mainoskeskisiä sivuja ja Suomenkin mittakaavassa aika pieniä kaupunkeja. En haluaisi purnata sen enempää, mutta haluaisinpa tietää, miksi kyseiset teknologiakylät on hyväksytty Wikipediaan.
En nyt oikein ymmärrä mitä ajat takaa. Hyvinkäästä ja Alavudesta on artikkelit, mutta niin on myös Haapavedestä. Haapaveden teknologiakylä näkyy sitä paitsi olevan mainittuna artikkelissa Teknologiakeskus, mutta siinäkään ei mainita mitään konkreettista, muuta kuin että sillä on tehtävänä höpöhöpöhöpö... --Ulrika 28. syyskuuta 2007 kello 09.45 (UTC)
Just, nyt tajuan. Johtuu siitä että Hyvinkään ja Alavuden artikkelissa on mainittu niiden teknologiakeskukset. Haapavedenkin keskus pitää siirtää sinne.