Keskustelu:Hätäkeskus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Otat sä naiselta pataan?[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko artikkeliin lisätä tietoa Suomen hätäkeskuksen asiakaspalvelutasosta: HS – Hätäkeskus perheenisälle: Otat sä naiselta pataan?, Iltasanomat? --Ediqwo 17. toukokuuta 2010 kello 21.50 (EEST)

Pitää siirtää tiedot Suomesta uuteen artikkeliin.[muokkaa wikitekstiä]

Valtaosa artikkelista pitää olla "Hätäkeskuslaitos"-nimisessä artikkelissa. Loput jää tähän tyngäksi merkityksi artikkeliin. Hätäkeskuslaitos-artikkelilla on ruotsinkielinen ja norjankielinen vastine. Miten voi jakaa artikkeli kahteen sillä historia säilyy molemissa artikkeleissa? --Per W (keskustelu) 4. tammikuuta 2016 kello 23.12 (EET)

Muutin ohjauksen Hätäkeskuslaitos uuden artikkelin aluksi. Artikkelin jakaminen menee niin, että kopioit siirrettävän tiedon Hätäkeskus-artikkelista Hätäkeskuslaitos-artikkeliin copy/paste menetelmällä ja merkitset sekä lähettävän että vastaanottavan artikkelin muokkausyhteenvetoon mistä olet siirtänyt ja minne. mielellään tallenna siirretty teksti sellaisenaan uudessa paikassaan, ennen kuin alat muokata sitä. Siirron jälkeen poista Hätäkeskus-artikkelista se, jonka olet kopioinut ja kerro myös se muokkausyhteenvedossa. Historiat: Kummassakin artikkelissa säilyy oma muokkaushistoriansa, mutta kun copy/pastesta on kerrottu kummankin artikkelin muokkaushistoriassa, alkuperäisen tekstinkin lisääjä löytyy helposti, mikäli tarvis.--Htm (keskustelu) 4. tammikuuta 2016 kello 23.42 (EET)
Jonka juuri tein.--Htm (keskustelu) 4. tammikuuta 2016 kello 23.49 (EET)
Kiitos muutoksista. Ajattelin että pitäisi tehdä jotain sellaista, mutta en ollut varma oliko jotain automaatista menetelmää. Nyt olen pistänyt pari linkkiä artikkeliin. --Per W (keskustelu) 5. tammikuuta 2016 kello 15.47 (EET)


Eipä mitiä. Autamatiaa ei ole, kyllä kaikki artikkeleiden yhdistelemiset ja hajoittamiset ovat ihan käsintehtyjä. Tärkeintä on, että muokkaushistoriaa ei hävitetä. Jos artikkelit yhdistetään, jätetään yhdistettävä artikkeli ohjaukseksi, niin sen historia on siellä ja pysyy.--Htm (keskustelu) 5. tammikuuta 2016 kello 18.36 (EET)
Nyt muistan toivattavasti tulevaisuudessa miten yhdistetään tai jaetaan artikkeleita. Tiesin että historian pitää pysyä jossain. --Per W (keskustelu) 6. tammikuuta 2016 kello 14.46 (EET)