Keskustelu:Hämeen Kokoomus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli on elimellinen osa kokonaisuutta Hämeen vaalipiiri. Siitä ja Eduskuntavaalit 2007 on poistettu ajankohtaista eduskuntavaaleihin liittyvää aineistoa. Auru Aro 15. syyskuuta 2006 kello 11.38 (UTC)

Onko mitään järkeä luetella artikkelissa yksittäisen kunnan kokoomuslaisia valtuutettuja nimeltä? Ne vaihtuvat vuonna 2008 taas uusiin. Tilastot ovat tarkeämpiä kuin henkilöt. Miksi pitää jokaisen valtuuten kohdalla kertoa puoluejärjestö ja siitä on sitten linkki juuri luettavaan artikkeliin? Tosi hölmöä!--Alexius Manfelt 3. toukokuuta 2007 kello 05.14 (UTC)
Mielestäni ei ole, eikä ainakaan tarvita artikkelia (punalinkkiä) poliittisten puolueiden jokaikisestä paikallisyhdistyksestä. Paikkallisyhdistysten punalinkit voisi poistaa, maakuntatason piirijärjestöstä voi olla artikkeli, mutta näissäkään ei ole kovin suurta järkeä ryhtyä luetteloimaan wikimerkittäviä jäseniä. Puoluetaso riittää; mahdollisesti lisäksi lähteistetty maininta kuntaan (pitäjään) liittyvien henkilöden erillisartikkelissa. --Paju (keskustelu) 25. tammikuuta 2022 kello 16.48 (EET)