Keskustelu:Genelec

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi tuotteet poistettiin?[muokkaa wikitekstiä]

Hyvä niiden mallien tai edes mallisarjojen on olla mielestäni esillä, että löytää tuotteet vaivattomasti valmistajan artikkelin kautta navigoimalla. Canon-artikkelissakin noin toimivasti saatu tuotemallit löydettäviksi. Ximonic 25. tammikuuta 2010 kello 13.12 (EET)

Näistä yrityksen tuotteista voisi kirjoitella aluksi tällä sivulla. Niistä voi tehdä erillisiä artikkeleja jos tämä sivu kasvaa liian suureksi. -- Jniemenmaa 25. tammikuuta 2010 kello 13.20 (EET)
Mahdollisesti, tai sitten toistaiseksi esiteltäisiin tällä sivulla vain tuoteperheet, joista olisi omat artikkelinsa ja niiden yhteydessä esittelyt kustakin sarjaan kuuluvasta mallista sekä niiden asemasta osana tuoteperhettä. Yksittäisiä sivuja ei tulisi vielä niin montaa, mutta kaikki tuotteet olisivat tarpeen mukaan löydettävissä, jos joku niitä Wikipediasta etsii. Näin on tehty mm. useiden suurten yritysten tuotteiden selaamisen helpottamiseksi englanninkielisessä Wikipediassa. Esimerkeiksi laitettakoon vaikka en:Canon-artikkelista johdatetut en:Canon EOS ja en:Canon PowerShot, joista sitten taas on vielä linkkejä pienempiin osioihin kuten PowerShotista A-sarjaan (en:Canon PowerShot A), josta löytyy sarjan tuotemalleja. Kun aineistoa alkaa tulla paljon, on parempi tehdä uusia artikkeleja älyttömän pitkien sivujen välttämiseksi. Pitkällä tähtäimellä näin voisi mielestäni toimia minkä tahansa tuotevalmistajan kohdalla Wikipediassa. Ximonic 25. tammikuuta 2010 kello 13.49 (EET)
Esimerkkisi Canon PowerShot on varmasti paljon tunnetumpi tavaramerkki kun Genelecin tuotteet. En.wikissäkään ei ole artikkeleja Canon PowerShot A -sarjan kymmenistä eri kameroista. Riittääkin ihan hyvin että niistä tehdään vain yksi artikkeli. Tässä tapauksessa kaikki Genelec tuotteet mahtuvat varmasti samaan artikkeliin. -- Jniemenmaa 25. tammikuuta 2010 kello 16.05 (EET)


Saisi siivota ja poistaa enemmänkin. Tämä wikipedian genelec osasto on valjastettu ihan myynninedistämiseen. Ei olekaan vähään aikaan osunut silmään näin lapsellista esitystä. Infotkaa joku valmistajaa että nakertaa pahasti vakavasti otettavan valmistajan uskottavuutta jos ovat itse käyneet kirjoittamassa....  –Kommentin jätti 178.55.136.95 (keskustelu) 22.3.2011 kello 22.15