Keskustelu:Galactus

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Elokuvat[muokkaa wikitekstiä]

Galactus tulee esiintymään tulevassa Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer -elokuvassa, joka julkaistaan vuonna 2007. FOXin puhemies Tom Rothman on sanonut haastattelussa Galactuksen esiintyvän elokuvassa ja myös todennut, että fanit eivät tule pettymään. Elokuvan ohjaaja Tim Storyn mukaan suurin ongelma Galactuksen kaltaisen hahmon filmatisoinnissa on sen voiman luonne: häntä lainaten maailmojen syöjä tulee esiintymään elokuvassa enemmän "voimana" kuin "hahmona".

Mielenkiintoinen lausahdus Rothmanilta, sillä itse elokuvassa Galactus todella oli pettymys. Katsokaa itse :( 62.78.163.12 22. kesäkuuta 2007 kello 17.55 (UTC)

Kävin juuri äsken rainan tapittamassa ja olihan se melkoinen pettymys kaiken kaikkiaan. Enkä edes bongannut Galactuksen hahmoa siinä savupilvessä, kuten kaikki väittävät. Typerät Hollywoodin metkumaakarit ovat niin kirotun pelokkaita esittämään sarjakuvien visuaalisuutta suoraan elokuvissaan. Väitänpä vain, että jos Galactus olisi luotu yhtä tyylikkäästi kuten Ultimate Alliancessa, elokuva olisi varmasti hyvin paljon toisenlainen. Johannes_sankari 12. elokuuta 2007 kello 20.53 (UTC)