Keskustelu:Ford Fiesta

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arvioin artikkelin juuri silmäillyksi. Artikkelin johdannossa tarvittaisiin lähde vuosiluvulle 1976, myös sille että sen kehitti alun perin Euroopan Ford ja valmistuspaikat tarvitsevat myös lähteet. Johdannossa on myös muita lähteistettäviä asioita. Mielestäni jos nuo asiat käsiteltäisiin erillisessä historia-osiossa, tällöin lähteitä ei tarvitsisi merkitä johdantoon. Tämä voisi olla hyvä tapa toimia. Artikkelissa tulisi käsitellä kaikkia Fiesta-sukupolvia vuodesta 1976 lähtien -- tällä hetkellä eri sukupolvista on vain kuvat ja niiden aikavälit merkittyinä. Jokaiselle sukupolvelle kannattaisi tehdä oma osionsa. --Hartz (keskustelu) 17. syyskuuta 2013 kello 14.03 (EEST)

Teen juuri parhaillaan jokaiselle sukupolvelle omaa osiotaan mallineineen ja kuvineen. Yritän saada artikkelin valmiiksi mahdollisimman pian. ComradeUranium (keskustelu) 21. toukokuuta 2015 kello 17.23 (EEST)

Jokaisesta mallisukupolvesta on nyt oma osionsa artikkelissa. ComradeUranium (keskustelu) 29. toukokuuta 2015 kello 22.01 (EEST)

Nyt vieläpä omat artikkelit kaikille seitsemälle, kun pääartikkeli alkoi jo olla melkoisen pitkä. – ComradeUranium (keskustelu) 4. lokakuuta 2018 kello 04.47 (EEST)