Keskustelu:Eurovision laulukilpailu 2007

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tätä sivua ehdotettiin hyväksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin hyvät artikkelit -äänestys on arkistoitu.
Tätä sivua ehdotettiin hyväksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin hyvät artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Mikd tuo tietoboxi ei asetu paikalleen? EN löydä rakenteesta eroa esim. enkku-wikiin. --EsaL-74 18. heinäkuuta 2006 kello 20.44 (UTC)

Ei ole mitään järkeä laittaa esiintyjiä esiintymisjärjestyksessä taulukkoon. Eikö olisi perempi, jos ne laittaisi sijoitusten perusteella taulukkoon? Myöskin olisi loogisempaa, että semifinaalin tulokset olisi ennen finaalin tuloksia. -DragonMaster- 15. toukokuuta 2007 kello 12.54 (UTC)

Noissa taulukoissahan on namiskat, millä ne voi järjestää mieleisekseen, eli ongelma ei liene suuren suuri. Oletusjärjestus on sitten toinen juttu. --EsaL-74 15. toukokuuta 2007 kello 14.42 (UTC)
Namiskojen kättöohjetta ei ole. Itse keksin vahingossa koko namiskat, kun rupesin ihmettelemään, että miksi noissa sarakkeiden otsakkeissa on koristekuviot: neliöt, joiden sisällä on vastakkaiset nuolenkärjet. Eihän ne olekaan koristeita, vaan nappuloita, joista saa valita minkä sarakkeen mukaan haluaa koko taulukon järjestyvän. Olisiko syytä lisätä ohje artikkelisivulle? --Kohko 15. toukokuuta 2007 kello 19.58 (UTC)

Mielestäni sijoitukset on huomattavasti tärkeämpiä kuin esiintymisjärjestys. -DragonMaster- 16. toukokuuta 2007 kello 13.32 (UTC)

Kuulkaas nyt! Noiden maiden tulee olla esiintymisjärjestyksessä, ja jos joku haluaa laittaa ne parhausjärjestykseen, painakoon tuota maagista aakkostus nappia! Samaa mieltä Esal-74 kanssa. --Tirimies 3. helmikuuta 2008 kello 14.18 (UTC)

Mitä mainitsemisen arvoista on siinä, että Venäjä ei antanut Suomelle pistettäkään? Koko viisuhistorian aikana Venäjä on antanut Suomelle pisteitä vain kerran, ja se tapahtui 2006. Guildohateuchlieb 16. toukokuuta 2007 kello 22.10 (UTC)

Ilmeisesti kirjoittaja on ajatellut sitä, että yleensä naapurimaat antavat pisteitä toisilleen, mikä ei kylläkään päde kaikkiin naapurmaihin. Englanninkielisellä suositellulla sivulla aiheesta lisää kohdassa: en:Eurovision Song Contest#Voting bias. --Kohko 16. toukokuuta 2007 kello 22.45 (UTC)

Kommentaattorilistan tarpeellisuus[muokkaa wikitekstiä]

En lukeudu eksklusionisteihin, mutta tämän kommentaattorilistan tarpeellisuuden asetan kyseenalaiseksi tässä lyhyehkössä artikkelissa. Lista on täynnä sellaisten ihmisten nimiä, joista ei ole artikkelia (ja joista useimmista ei ehkä koskaan tulla tekemäänkään artikkelia). Ainoastaan suomeksi selostaneista suomalaisista on tynkäartikkelit. Kommentaattorilista oli jo tällä artikkelisivulla aiemmin ainakin kerran, mutta se poistettiin. Mikäli kommentaattorilistaa halutaan perustella sillä, että se löytyy englanninkielisenkin Wikipedian vastaavalta artikkelisivulta, niin siihen täytyy todeta, että siellä olisi mielestäni paljon tärkeämpääkin materiaalia. --Kohko 18. toukokuuta 2007 kello 18.59 (UTC)

Silloin, kun se oli ollut aikaisemmin artikkelisivulla, lista oli kopioitu suoraan en-wikistä, ja näytti tällaiselta: [1]. -DragonMaster- 19. toukokuuta 2007 kello 10.37 (UTC)

Kuka julkisti Montenegron pisteet? --Roquai 20. toukokuuta 2007 kello 19.21 (UTC)

Kuinka niin? --Tirimies 4. helmikuuta 2008 kello 16.36 (UTC)

Pistetaulukko[muokkaa wikitekstiä]

Tuo maiden antamien pisteiden taulukko vaikuttaa mielestäni aika sekavalta juuri nyt. Saisiko tekstin jotenkin pystysuoraan vai pitääkö sitä varten tehdä kuva, kuten en-wikissä: en:Image:ESCFinlandJ.svg? --junafani (Hccmqqr) 9. helmikuuta 2008 kello 22.50 (UTC)

En usko, että maita voisi kirjoittaa pystysuoraan... Mutta jos laittaisin tuohon koko valtion nimen, siitä tulee erittäin pistä leveys suunnassa... Eikä sekään ole hyvä. --Tirimies 12. helmikuuta 2008 kello 15.38 (UTC)
Joo... Olen melko varma, että pitää olla kuva, jos yrittää pystysuoraa kirjoitusta... Laitoin pistetaulukkoon "Saadut pisteet" kuvana. --Tirimies 12. helmikuuta 2008 kello 18.51 (UTC)

Kannattaako Länsi-Euroopan osallistua...[muokkaa wikitekstiä]

Voi, että kun ärsyttää! Siis "kannaataako Länsi-Euroopan valtioiden osallistua Eurovision laulukilpailuun, kun emme enää menesty...". Siis, vaikka onkin suuri ESCn rahoittaja maa, ei voittoa Eurovision laulukilpailussa voi ostaa (ainakaan laillisesti)! Siis tuon yskän voi kyllä ymmärtää todella väärin: "olemme suurimpia ESCn rahoittaja maita, teidän pitää äänestää meitä". Aivan uskomatonta! --Tirimies 12. helmikuuta 2008 kello 17.55 (UTC)