Keskustelu:Euran keskustaajama

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuteksteistä[muokkaa wikitekstiä]

Menikö taajaman leviäminen kuten kirjoitin (ping Eräopas)? --J Hokkanen (keskustelu) 9. maaliskuuta 2016 kello 18.25 (EET)

Käyttäjä:Raksa123 selosti jossain keskustelussa netistä Dorian julkaisuista esiin kaivamansa aiempien pikkutaajamien yhteenkasvuhistorian. Saisikohan sitä nivellettyä tuohon. Liiteri-palvelussa saa myös taajamia kartalle, mistä voi olla apua. Taajamat tietysti ovat automaatilla luotuja, mutta antavat tavallaan karkean yhteenvedon suurista linjoista.--Urjanhai (keskustelu) 9. maaliskuuta 2016 kello 20.07 (EET)
Dorian julkaisuissa selostetut vanhat taajamat on rajattu eri menetelmällä kuin Liiterin "YKR-taajamat", joita nämä nykyiset taajamat ovat. Liiterin taajamarajat 1990-luvulta on todennäköisesti muodostettu jälkikäteen vasta 2000-luvulla soveltamalla nykyistä menettelyä sen hetken tilastoihin. Doriaa ja Liiteriä voi tietysti molempia käyttää lähteinä, kunhan selkeästi merkitään mistä mikäkin tieto on otettu. --Raksa123 (keskustelu) 18. maaliskuuta 2016 kello 22.35 (EET)