Keskustelu:Espanjan Grand Prix 2017

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Ehdotan lupaavaksi.--IJuhiz (keskustelu) 16. toukokuuta 2017 kello 20.27 (EEST)

Kannatan. --Tappinen (keskustelu) 18. toukokuuta 2017 kello 19.59 (EEST)
Näitähän tulee tasaista tahtia sitä mukaa kun kausi etenee. Kannatan lupaavaksi.--Tanár 21. toukokuuta 2017 kello 19.43 (EEST)
Symbol oppose vote.svg Vastustan, LA-keskustelussa voin sentään yksinäänkin lopettaa tämän hullutuksen. Tällä kertaa ei ole mitään MGU-H-yksikön tapaista hepreaa estämässä tekstin ymmärtämistä, mutta artikkeli vaatii kielenhuoltoa päästäkseen lupaavaksi. --Smaug the Golden (keskustelu - muokkaukset - lokit) 22. toukokuuta 2017 kello 17.56 (EEST)
Siis ymmärsinkö oikein? Mielestäsi on hullua kehittää artikkeleita lupaavaksi ja hyväksi, joista on itse kiinnostunut ja yrittää samalla saada muille luotettavia artikkeleita joiden kautta aiheeseen voisi tutustua?--IJuhiz (keskustelu) 22. toukokuuta 2017 kello 21.39 (EEST)
Pahoitteluni, ilmaisin asiani todella huonosti. Tarkoitin sitä, että konsensuksen vaativassa LA-keskustelussa yksikin käyttäjä voi kannallaan estää artikkelia saamasta LA-statusta, mutta vastaava ei HA -ja SA-äänestyksissä ole mahdollista. Hullutuksella tarkoitin F1-maailmaan perehtymättömille epäselviksi jääviä termejä melko paljon sisältävien ja paljon kielenhuoltoa vaativien artikkelien pääsemistä HA:ksi, en suinkaan artikkeleiden tekemistä näistä aiheista. Artikkelit F1-osakilpailuista ovat tärkeitä ja on todella hienoa, että sinun kaltaisesi aiheesta kiinnostuneet muokkaajat jaksaavat kirjoittaa niistä laadukkaita artikkeleja. --Smaug the Golden (keskustelu - muokkaukset - lokit) 22. toukokuuta 2017 kello 22.00 (EEST)
Kiitos selvennyksestä. Yritän jatkossa parantaa tapani, jottei tuntemattomia termejä olisi ilman artikkeleita niitä selittämään. Kielenhuolto on kaikkiin edellisiin tehty Tanárin toimesta, joka on ollut suuri apu.--IJuhiz (keskustelu) 23. toukokuuta 2017 kello 20.20 (EEST)
Kiitos IJuhiz. Voin katsoa tämänkin kielen jossain välissä, kunhan ensin saan Please Please Men loppuun. Toisaalta artikkeleita on valittu lupaaviksi, vaikka kieliasussa olisi kömmähdyksiäkin, kunhan ei nyt ihan lukukelvotonta ole. Sen puolesta tämäkin siis käy mielestäni lupaavaksi.--Tanár 27. toukokuuta 2017 kello 10.35 (EEST)
Muutama kohta kaipaisi minusta pientä selvennystä: 1) Mitä ovat "Ennen Grand Prix viikonloppua" -osiossa mainitut RDS-alueet 2) Mikä on "Kilpailu"-osiossa mainittu virtuaalinen turva-auto? Lyhyt asiaa avaava sivulause (ja mahdollisesti wikilinkki aihetta tarkemmin käsittelevään artikkeliin) olisivat jees näiden termien suhteen. Yksi virke artikkelin lopulla kaipaisi myös viitettä (oli aiemmin irrallisena viitteistämättömänä toteamuksena kappaleen lopussa). Muilta osin artikkeli kelpaa mielestäni lupaavaksi. --Msaynevirta (k · m) 18. kesäkuuta 2017 kello 12.49 (EEST)
DRS-wikilinkki lisätty, selitteet itse artikkelissa sotkee vain turhaan. Tuon lähteenkin löysin ja lisäsin artikkeliin.--Miikalassa (keskustelu) 18. kesäkuuta 2017 kello 16.45 (EEST)
Niin, ja minunkin puolesta kelpaa lupaavaksi, kun en näköjään sitä olekkaan vielä aiemmin ilmaissut.--Miikalassa (keskustelu) 18. kesäkuuta 2017 kello 16.52 (EEST)

Nyt on kielenhuolto tehty, ja kun nuo hankalat termitkin on selitetty, ei mielestäni ole estettä artikkelin lupaavuudelle. Merkisten lupaavaksi ja arkistoin keskustelun.--Tanár 21. kesäkuuta 2017 kello 14.02 (EEST)