Keskustelu:Ensimmäinen Kernstownin taistelu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Vähemmän tunnettu, mutta silti ihan mielenkiintoinen episodi Yhdysvaltain sisällissodasta. Eiköhän tästä artikkelista saa jo ihan kohtuullisen hyvän kuvan tapahtumien kulusta.-Henswick (keskustelu) 25. joulukuuta 2018 kello 02.52 (EET)

Hyvältä näyttää, kannatan lupaavaksi.--Fipen jutteleteot 25. joulukuuta 2018 kello 09.29 (EET)
Komppaan Fipeniä! --Hedelmätiski (keskustelu) 26. joulukuuta 2018 kello 03.31 (EET)
Passaa ihan mainiosti. --Prospero One (keskustelu) 26. joulukuuta 2018 kello 20.51 (EET)
Käy lupaavaksi. Ei liity pelkästäähän tähän tai välttämättä lupaavuuteen, mutta onko jotain syytä miksi artikkeli on tällä nimellä, eikä muodossa "Kernstownin ensimmäinen taistelu"? J.K Nakkila (keskustelu) 27. joulukuuta 2018 kello 02.00 (EET)
Eipä tuolle mitään erityistä syytä ole, olen vain nimennyt kaikki taisteluartikkelit johdonmukaisesti samalla tavalla. "Kernstownin ensimmäinen" olisi kyllä aakkostuksen ym. kannalta ehkä fiksumpi muoto, mutta kieliopillisestihan kumpikin kirjoitusasu taitaa olla ihan yhtä hyväksyttävä?-Henswick (keskustelu) 27. joulukuuta 2018 kello 14.04 (EET)
Kieliopillisesti kai, sinänsä ois ihan hyvä jos kaikki nää artikkelit nimettäisiin jollain yhtenevällä tavalla. J.K Nakkila (keskustelu) 31. joulukuuta 2018 kello 12.45 (EET)
Käy. Mutta voisiko lukemisen sujuvoittamiseksi nuo taulukot siirtää leipätekstin seasta artikkelin loppuun? --Sblöbö (keskustelu) 27. joulukuuta 2018 kello 08.38 (EET)
Ite pitäisin noi kyllä silti artikkelissa mieluummin ennen taistelu-osiota. Osion leipätekstissä sekä taistelun kulkua kuvaavassa kartassa viitataan useita kertoja yksittäisiin yksiköihin sillä ajatuksella, että artikkelin lukija on ennen tätä osiota jo tutustunut taulukon tietoihin. Taulukoiden siirtäminen "liitteeksi" artikkelin loppuun rikkoisi tämän lukemisjärjestyksen.-Henswick (keskustelu) 27. joulukuuta 2018 kello 14.04 (EET)

Ilmeisesti kannatusta. Arkistoin. J.K Nakkila (keskustelu) 31. joulukuuta 2018 kello 12.45 (EET)

Laatuarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Artikkeli on valittu lupaavaksi vuonna 2018 ja nähdäkseni se on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vastaavien aiheiden muut LA-tason artikkelit. Artikkeli oli vajaat pari vuotta sitten ehdolla hyväksi artikkeliksi vanhassa äänestysmenettelyssä, jossa se kuitenkin vähän kafkamaisesti jäi ilman hyväksyntää, vaikka äänestäjistä 80 % kannatti statuksen myöntämistä. Artikkeliin on äänestyksen jälkeen tehty jonkin verran parannuksia, mutta paljoa tätä paremmaksi artikkelia ei enää ilman kohtuutonta vaivaa saa.--Henswick (keskustelu) 30. syyskuuta 2020 kello 16.28 (EEST)

Symbol support vote.svg Hyväksi kannatan kyllä – olisin kannattanut jo äänestyksessäkin jos olisin tuolloin huomannut. --Prospero One (keskustelu) 2. lokakuuta 2020 kello 19.36 (EEST)
Mulla ei ole tästä artikkelista muuta valitettavaa kuin taitolliset seikat. Nuo piilotettavat taulukot ovat jotenkin konstikkaat. Varsinkin kun ne ilmeisesti oletuksena ovat auki, eli tällä piilotustoiminnolla ei edes saavuteta mitään tilankäytöllistä tehokkuutta tai selkeyttä, vaan pikemminkin piilotusnappulat haukkaavat artikkelista vain lisää tilaa. Näyttää myös oudolta, kun piilotettavan alueen kehys kattaa koko näytön leveyden, mutta samalla se varsinainen taulukko on alle puolet näytön leveydestä (laajakuvanäytöllä). Lisäksi konfederaatiotaulukon viitteet jäävät piilotettavan kehyksen ulkopuolelle. Mutta kyllähän tämä kattavuutensa puolesta toki menee Symbol support vote.svg Hyväksi. --Miihkali (KM) 13. lokakuuta 2020 kello 11.05 (EEST)
Kannatetaan ja merkitään. --PtG (keskustelu) 15. lokakuuta 2020 kello 22.04 (EEST)