Keskustelu:Elmu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kirjoittaja on Elmun siviilipalvelusmies. artikkeli lisättiin wikipediaan hänen esimiestensä (Tapio Hopponen (elmun toiminnanjohtaja) ja Eeka Mäkynen (Elmun apulaisjohtaja)) toimeksiannosta eikä se täten muodosta tekijänoikeusongelmaa, sillä artikkelin kirjoittanut taho omistaa teoksen oikeudet.

  • Jos asianlaita on näin. Artikkeli on kuitenkin edelleen vajavainen, koska sen alussa ei määritellä mikä Elmu on ja missä se toimii. --TeVe 28. joulukuuta 2005 kello 12:54:57 (UTC)
  • Eo:n perusteella poistan "Roskaa"-mallinteen.--Teveten 28. joulukuuta 2005 kello 12:59:23 (UTC)

Se missä elmu toimii jää kieltämättä hämärän peittoon.. elmupa toimii nosturissa josta tein myös lisäyksen wikipediaan, mutta joka myös poistettiin heti.

  • Kerropa se heti ensimmäisellä rivillä. Minulle tuo artikkeli ei kerro mitään, sillä minusta katsottuna artikkeli Elmusta on tuollaisenaan irroitettu asiayhteydestään. --TeVe 28. joulukuuta 2005 kello 13:04:21 (UTC)

Korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

  • Elmu. Perustuu yhdistyksen omaan mainostekstiin. Käsittääkseni esim. Radio Cityn historiaan kuului vakavia talousvaikeuksia, mutta niistä ei puhuta mitään. Nikke 28. joulukuuta 2005 kello 16:47:49 (UTC)

Elävän musiikin yhdistys[muokkaa wikitekstiä]

Kaipaisin artikkelia yleisesti elävän musiikin yhdistyksistä. Nyt ko. hakusana ohjaa tähän artikkeliin – jossa on kyllä edelleen paljon viilaamista, taisi sivarin palvelusaika jo päättyä... --Elena 7. tammikuuta 2007 kello 23.11 (UTC)

Kuin mainoslehtisestä[muokkaa wikitekstiä]

Koetin viilata artikkelin kieltä notkeammaksi ja vähensin samalla tekstimainontaa. Sitä pitäisi edelleen karsia. Siksi mallinen edelleen paikkallaan. Paj. 21. huhtikuuta 2007 kello 11.16 (UTC)