Keskustelu:Dragan Pejić

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tämä pelaaja pelannut korkeammalla sarjatasolla missään kuin Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, suomenkielisessä Wikipediassa kun on keskusteltu esimerkiksi korkeimmalla sarjatasolla Veikkausliigassa muutamia otteluita pelanneiden merkittävyydestä. Merkittävyys voisi käydä artikkelista ilmi, Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavat eivät ole automaattisesti merkittäviä. --IA 2. lokakuuta 2007 kello 08.51 (UTC)

Pelasi ainakin kaudella 2006 Ykköstä AC Oulussa ja oli parhaita maalintekijöitä sarjassa. Tätä ennen hän on Futismaailman uutisen perusteella pelannut 260 ottelua Serbia ja Montenegron pääsarjassa sekä lisäksi otteluita Slovakian pääsarjassa. Noista kun löytyisi vielä tarkempaa tietoa jostain... Eiköhän tässä kuitenkin merkittävyyden kriteerit joka tapauksessa täyty. –Kooma (di algo) 2. lokakuuta 2007 kello 09.05 (UTC)
Täyttyy noilla tiedoilla ja arvelinkin että iän puolesta löytyy aikaisempaa uraa, harvemmin serbialaiset yli kolmekymppiset jalkapalloilijat ovat aloittamassa uraansa Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. --IA 2. lokakuuta 2007 kello 10.52 (UTC)