Keskustelu:Cheerleading

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kehottaisin miettimään sitä, josko Suomea tulisi asettaa cheerleadingin, eli "huutosakin" (suomenkielinen termi lainattu Sweet Valley High-kirjasarjan suomenkielisistä käännöksistä) johtomaihin. On melko varmaa, että esimerkiksi Yhdysvaltain lukioiden perinne ja harrastuksen runsaus tulee joka tapauksessa ilmenemään siten, että lajin paras tekniikka ei Suomesta löydy. 91.152.104.67 14. marraskuuta 2007 kello 23.22 (UTC)

Itseasiassa Suomi on siksi laitettu johtavaksi maaksi koska on ollut monina vuosina 2tai3 ja varmasti on joku päivä ykkönenkin joten älä puhu potaskaa!!!!!!Suomella on hyvä tekniikka miksi muuten olisimme 2 tai3 ja varmastikin joskus 1? Kaiken lisäksi että yhdysvallat ei ole edes Cheerledingin mm kilpailuissa koska eivät osallistu joten suomessa ei ehkä ole paras tekniikka mutta parhaimmasta päästä!!!!!!Alatko seuraavaksi väittämään että Japani on huono tai siis yhtä "huono" (sinunmielestäsi) kuin hyvä Suomi ? Amerikassa Cheerleadingin voialoittaa jo n neljävuotiaana aluksi se on vain tanssia mutta jo 7 vuotiaana nostoja! niinkuin suomessa silloin voi aloittaa ja heti on nostoja!joten ajatelkaa avoimemmin olemme jo todella pitkällä tässä lajissa emmekä me ole huonoja Eikä artikkelissä lukenut että lajin PARAS tekniikka Suomesta löytyy mutta parhaimmasta päästä!  –Kommentin jätti 88.148.193.109 (keskustelu)

"Tälläiset jääkiekko- ja jalkapallopeleissä tanssivat ja pomppivat cheerleadert eivät ole oikeita cheerleadereitä." Millä perusteella eivät ole? Eivätkö nimensä mukaisesti kannustusta johtavat cheerleaderit ole juuri niitä oikeimpia cheerleadereita?  –Kommentin jätti 91.153.18.249 (keskustelu)

No perjatteessa, mtta tässä puhutaan kilpa cheerleadereistä. Ainakin suomessa suurin osa jääkiekko peleissä olevat Cheerleaderit ovat showtanssioita. Ei niinkään cheerleadereitä. Osa jääkiékko pelien "cheerleaderit" ovat itse sanoneet ovansa showtanssioita. Mutta osalla on jääkiekko peleissä oikeat esimerkiksi Dream team. Toisaalta he ovat tanssi cheerleadereitä ei kilpa.  –Kommentin jätti 88.148.198.241 (keskustelu)