Keskustelu:Capcom

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Capcomin peleistä tarvittaisiin kipeästi artikkeleita. Kommentin jätti 62.236.229.100 (keskustelu - muokkaukset).

---

Tuo kommentti "joskaan ei aina laadukkaista peleistä" vaatii paremman perustelun, esim. manintoja, mitkä pelit ovat olleet huonoja, ja kuka niin on sanonut (esim. peliarvosteluja pelilehdistä). Pelkästään sellaisenaan tuo kommentti tulkittavissa artikkelin kirjoittajan omaksi mielipiteeksi. Hedgefox 7. kesäkuuta 2006 kello 14.13 (UTC)

Lähteet artikkeliin![muokkaa wikitekstiä]

Huomasin muutenkin, että koko artikkelista puuttuvat lähteet. Esim. tuo Street Fighterin lisäosien leimaaminen rahastusvälineeksi (tai "lypsylehmäksi, termi, jota alkup. kirjoittaja käytti) on kieltämättä "yleisesti tunnettu fakta", mutta se ei yksinään riitä. Edes yksi lähdeviite (esim. Street Fighter -jatko-osan vihainen arvostelu) olisi paikallaan. --Hedgefox 22. kesäkuuta 2006 kello 10.03 (UTC)

Lisäsin lähteen SFn rahastukseen viittaavaan arvosteluun. Samalla poistin lauseen "Capcom tunnetaan omaperäisistä, joskaan ei aina laadukkaista peleistä." sillä perusteella, että arvostelun kestävää lähdettä väitteelle on vaikea löytää. --Mvp 22:58, 4 elokuu 2006 (UTC)