Keskustelu:Buffalo Bill

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sen Viljami Kotilainen -legendan eli arvelut Buffalo Billin suomalaisista juurista voisi mainita artikkelissa. [1] -tKahkonen 13. lokakuuta 2006 kello 20.37 (UTC)

Mitä arvoa tuollaisella yhdeltä epämääräiseltä webbisivulta löytyvällä arvailulla on? --Mikko Paananen 13. lokakuuta 2006 kello 20.58 (UTC)
Ei se ole vain yhdeltä webbisivulta löytyvä. Se on yleisempikin, esiintyi mm. Tex Willerissä :-) Buffalo Billiä esittelevässä artikkelissa. Linkitin sivun vain esimerkkinä. -tKahkonen 14. lokakuuta 2006 kello 08.42 (UTC)

Artikkelissa väitettiin, että Buffalo Billin show kävi Suomessa asti. Tiede 8/2016 (s. 55) toteaa kuitenkin seuraavasti: "Joskus kuulee väitettävän, että Buffalo Bill olisi vieraillut myös Suomessa. Lehtitietojen mukaan meillä kävi kaksikin lännen-show'ta, mutta kumpikaan niistä ei ollut Buffalo Billin." Artikkeli kertoo vielä, että nämä kaksi show'ta ovat Frank Carverin ja Texas Jackin. Sinänsä maininta Suomessa käymättömyydestä on tarpeeton, mutta kokemus kertoo, että väite ilmestyy muuten takaisin. --Khilon (keskustelu) 8. elokuuta 2016 kello 03.12 (EEST)[vastaa]

Olet ilmeisesti oikeassa. Vaikka lähteenä mainitussa kirjassa väitetäänkin, että show kävi Suomessa, muiden lähteiden mukaan se kävi vain Länsi- ja Etelä-Euroopan suurissa maissa. --Savir (keskustelu) 8. elokuuta 2016 kello 07.43 (EEST)[vastaa]