Keskustelu:Bruce Dickinson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luokka:Bruce Dickinson kuuluu jo luokkaan Iron Maiden, joten ei tupla-Maideneita (perussääntö:ei yläluokkaa alaluokkien artikkeleihin). Tosin Bruce Dickinson -luokka itsessään on hiukan hassu yksine alaluokkineen ja kaksine artikkeleineen. --TBone 8. syyskuuta 2005 kello 05.45 (UTC)

Hassu? Olipa omituinen kommentti kun et itsekään ole ihan keltanokka täällä. Siis artikkeli/luokka jota ei ole vielä laajennettu tarpeeksi (koska se on vasta aloitettu) on hassu? Olipa tämä Wikipediakin aika hassu aluksi kun oli vain vähän artikkeleita ja luokkia. Ja täysin poikkeuksetta tuon yläluokka-alaluokkasäännön soveltaminen on vaan tyhmää. Kyseessä on bändi, jonka (tärkeät) jäsenet voidaan laskea yhden-kahden käden sormilla - mutta sinun mielestäsi ei näiden perusjäsenien artikkeleiden kuulu olla bändin luokassa? En oikein nyt jaksa ymmärtää. --Neofelis Nebulosa 8. syyskuuta 2005 kello 06.13 (UTC)
Niin minun mielestäni bändin perusjäsenen jolla on oma luokkansa (montakohan merkittävyyden ylittävää artikkelia Bruce Dickinsonista muuten saa?) ei kuulu olla enää yläluokassaan. Aivan kuten Suomi on vain luokassa Suomi (eikä esimerkiksi luokissa Euroopan valtiot tai Pohjoismaat). Ja ymmärsinkö oikein, tarkoitat minun olevan tyhmä? --TBone 8. syyskuuta 2005 kello 06.22 (UTC)
Ymmärsit väärin (ilmeisesti halusitkin). Olemme siis eri mieltä tuosta, mielestäni on aivan sopivaa että satunnainen kävijä löytää luokasta bändi artikkelin perusjäsen. Mutta sinusta on parempi että käyttäjä joutuu klikkaamaan ensin luokkaa perusjäsen josta löytää perusjäsenen artikkelin? Edelleen kun näitä jäseniä ei ole kuin muutama eli ei ole pelkoa että kovin montaa artikkelia olisi ylä- ja alaluokassa (kun se nyt on niin hirvittävää). Näin. Tämä on juuri tätä: Keksitään sääntö tai ohjenuora ja siinähän sitten jumalauta pysytään vaikka terve järki sanoisi vastaan. --Neofelis Nebulosa 8. syyskuuta 2005 kello 07.00 (UTC)
Hiirisormen kulumisen uhallakin pidän parempana yrittää pitää logiikkaa samana läpi Wikipedian, muuten kohta olemme pahimmassa tapauksessa äänestämässä reunaehdoista eli siitä alanko purkaa kaikkia Suomeen liittyviä artikkeleita yläluokkiinsa :) Samalla ylimääräisellä alaluokan klikkauksella lukija näkee myös muut Bruce Dickinsoniin liittyvät artikkelit ja tässä tapauksessa myös alaluokan. Samalla logiikalla senkin pitäisi olla purettuna yläluokkaansa myös. Onneksi et kuitenkaan pitänyt tyhmänä, sairaalla järjellä varustettu kuulostaa jo paljon paremmalta. --TBone 8. syyskuuta 2005 kello 09.05 (UTC)
No juu, kaikilla utopistisilla uhkakuvilla on aina kätevää perustella kantaansa....no, jätetään asia hautumaan. En tajunnut mitä tarkoitit muiden 'purkamisella yläluokkaan', koko ajan kyseessä on ollut vain 5-10 artikkelia jotka olisivat kahdessa luokassa. Se, että Bruce Dickinson ei ole luokassa 'Iron Maiden' ei vain anna kovin fiksua kuvaa tästä hienosta luokittelustamme. --Neofelis Nebulosa 8. syyskuuta 2005 kello 20.11 (UTC)

Artikkelin kieli on vähän heikkoa ja muutamat asiat pitäisi ehkä tarkistaa: "Osasyynä Dickinsonin eroon saattoivat myös olla jo (World Slavery) -kiertueen aiheuttamat henkiset rasitukset..." Jotenkin tuntuu että koko artikkeli on kirjoitettu jonkun vanhan Soundi-lehden pohjalta.

Tuskinpa, Run to the hills-kirjassa muistaakseni puhutaan asiasta. Maidenized 1. kesäkuuta 2009 kello 12.17 (EEST)[vastaa]