Keskustelu:Boeing C-17 Globemaster III

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa on käsittämättömiä lauseita, kielioppi- ja yhdyssanavirheitä ja vääriä kirjoitusasuja. Kaipaisi korjailua pikimmin. --Tve4 6. heinäkuuta 2006 kello 18.50 (UTC)

On näköjään käännetty muutamia lauseita englanninkielisestä artikkelista. Vaikuttaa jotenkin konekäännökseltä, jota on vähän korjailtu, vaikka korjailija ei ole oikein ymmärtänyt englanninkielistä tekstiä. Ei tuo englanninkielinen tekstikään ainakaan noilta osin kovin hyvää ole, melkoista markkinointijargonia. --AB 6. heinäkuuta 2006 kello 19.26 (UTC)

Joo huomsin saman asian tuossa Tehtävät: osiossa, mutta en jaksanut keksiä mitään muuta kun keraan on suomentanut tuota koko päivän. Muuten en ole käyttänyt mitään ohjelmaa vain sanakirjaa jossa on ollut hieman puutteita.--Jopieti 6. heinäkuuta 2006 kello 21.25 (UTC)

En kyllä yhtään ihmettele vaikka olisi jokin markkina teksti. Tarkoituksen olisi hieman parannella tuota Tehtävät: osiota, kunhan jaksaa eli joskus huomenna tai ylihuomenna.--Jopieti 6. heinäkuuta 2006 kello 21.28 (UTC)