Keskustelu:Black Noise

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko aineksia lupaavaksi? Albumin vaiheet ja vastaanotto käsitellään kattavasti. Musiikillista tyyliäkin sivutaan hieman. --Miihkali (keskustelu) 2. marraskuuta 2019 kello 19.32 (EET)

Vastaanotossa on varmaan ihan hyvin tyyliäkin käsitelty, joten kaippa tää menee. --PtG (keskustelu) 3. marraskuuta 2019 kello 21.54 (EET)
Asiaa on hyvin mutta otsikointia voisi vielä kehittää siten, että olisi "muodoltaan linjassa muiden vastaavan aihepiirin artikkeleiden kanssa" (lupaavan artikkelin kriteeri). Mm. vaiheissa kerrotaan eri painoksista enemmän kuin esim. albumin tekemisen vaiheista. Accept-Finland (keskustelu) 4. marraskuuta 2019 kello 18.12 (EET)
Muokkasin otsikointia ja lisäsin Arvostelut Accept-Finland (keskustelu) 4. marraskuuta 2019 kello 18.41 (EET)
Samaa mieltä, artikkelin tasapaino on vähän niin ja näin. Esimerkiksi leipätekstistä puolet on kriitikoiden mielipiteitä, ja mielestäni oleelisemmat asiat kuten albumin tekeminen ja musiikki jäävät siinä suhteessa suppeiksi. Artikkeliin voisi esimerkiksi kuvauksia yksittäisistä kappaleista, jotta itse musiikki tulee paremmin esiin. --Sblöbö (keskustelu) 8. marraskuuta 2019 kello 17.53 (EET)
Sama kävi itselläkin mielessä. Väkerrän kappale-esittelyjä ehtiessäni. --Miihkali (keskustelu) 8. marraskuuta 2019 kello 19.05 (EET)